cookies

torsdag 31 januari 2008

Dockkläder och toabestyr



Vi har ett löjligt utrymme bredvid trappan som inte duger åt nåt. Tills vi kom på att det kan funka som gästtoa. I somras rev vi upp klinkergolvet där och det har dröjt tills nu med att borra upp hål och börja sätta reglar. Vi måste dra rör och bygga vägg samt dörrkarm och dörr å allt det där man inte visste att man måste göra för att det ska funka som man hade tänkt. Idag har mannen sågat ner trappräcket för att få plats med väggreglar. Detta är spännande. Lite bilder på utrymmet och arbetets gång...



Dockan har fått lite kläder. Igår fick hon 2 mössor och en liten klänning men det orkar jag inte fota. Idag har hon fått en jacka med kapuschong. Jackan har fodrad luva i ett annat tyg och dragsko. Dragkedjan blev jag jättenöjd med. Blev riktigt fint. Jag vald en odelad så jackan får träs över fötterna och upp för min tjej blir så arg när honinte får igen dragkedjor. Nu behöver hon bara dra upp och ner. Det tar ju inte kortare tid att sy små kläder....men det går åt löjligt lite tyg.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, visst tar det lite tid att sy dockkläder också, speciellt om man orkar göra så fina detaljer som du gjort. Jättefin jacka!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Lycka till men projektet,hoppas på bild sedan när det är klart. /Karolina

Anonym sa...

å va inspirerad jag blir att sy dockkläder när jag väl har flyttat! Jättefint!! /Elisabeth