cookies

fredag 18 januari 2008

Tunika ett år gammal - pinsamt


Även jag har UFO:n...

Detta är fortfarande ett eftersom den saknar knappar i rätt storlek. Den är i alla fall färdigstickad. Har legat i ett halvår och väntat på halskanten. Jag började sticka den för ett år sen. Nu är den på tok för liten till min lilla tjej. Jag får tacka Bongi som inspirerade mig till att göra min klar. Hon håller på med en tunika i underbara färger. Jag får nog lov att göra om mönstret till större storlekar så mina barn kan få nya. De är roliga att göra.

Garn: Bambino bomull i mörkblå, turkos och knallrosa.

Mönster: Klockarbarn

3 kommentarer:

Florin sa...

Jätte fin! Jag funderar på om du skulle kunan tänka dig att göa vanliga långärmade stickade tröjor i samma stuk som dina tunikor, fats inte insydda i midjan? Jag älskar modellen men har ju bara en son så en vanlig tröja hade varit toppen! Tror du det skulel vara möjligt??

Anonym sa...

Florin: Det skulle kunna vara möjligt. Det kräver lite tankearbete. Men jag har faktiskt varit inne på den tanken förut men det kom inte längre än till tanke.
//Klockarbarn

BONGI sa...

Jaaa! Vilken bra idé - jag önskar mig beskrivning till tunikan i större storlekar (om jag får)!!! Och en "vanlig" modell till pojkar vore jättekul också!! Fina färger på din tunika!!