cookies

torsdag 17 januari 2008

Kul med PIF

Nu har sista Pay it forward-paketet nått mottagaren. Tänk vad kul det är att ge bort saker man gjort till människor man aldrig har mött bara "känner" som en liten kontakt via internet. Särskilt kul är det om paketen också är uppskattade. Jag gillar att ge bort stickade saker eftersom jag är bättre på det än att sy. Men jag blir stadigt bättre på att sy också. Det gäller bara att våga. Min styvmor tror nästan inte sina ögon. Hon minns nämligen min högstadie tid då jag satt och försökte sy ett par shorts och var vansinnig över allt elände som jag tyckte tyg och symaskiner var. Lustigt hur det kan bli.

1:a paketet gick till Tildetextil
2:a till Hemsytt och
3:e paketet gick till Gekko.

4 kommentarer:

BONGI sa...

Åh, vilka härliga presenter!! Kul med högstadieshortsen och att du nu blivit en sån fena på att sy. Själv satt jag och tragglade och stickade på en enorm vit tröja som aldrig blev klar på högstadiet. Och nu är ju stickning bara hur kul som helst! Verkligen lustigt hur det kan bli!

Botilda sa...

Ja, det var verkligen härliga presenter. Tack än en gång!

Jag var en sån där som stickade för jämnan. På tåget, på bussen, framför teven, på lektionerna. På teatern (jösses vad vi sprang på teatrar under gymnasiet) la jag dock bort stickningen, men några av kompisarna fortsatte. Sen tog det stopp och det är egentligen först alldeles nyligen jag börjat lite igen. Det är kul!

Gekko sa...

Här är en som är väldigt glad för din PIF-present! Tack så mycket! :-)

Hemsytt sa...

även jag var jätteglad för presenterna :-)
Tackar!