cookies

torsdag 10 januari 2008

Hur grön är du?

Påhejad av Botilda visar jag nu upp min del av garderoben som är VÄLDIGT grön. Älskar grönt, märks det? Mer färg åt vuxna, eller hur?

Först ut, till vänster på bilden ovan, är en stor och bred bomullssjal/halsduk, sen ligger mina hemstickade flerfärgade och tyvärr slitna sockar. På galgen hänger en tunika från H&M. Till höger längst ner i bild skymtar din min hemsydda dagisväska.

Här nedan kommer mina favoriter....En illgrön velour huvjacka med ett litet linne med döskallar, mina älskade Eccoskor (flitigt använda), en nyinköpt spetsstickad kofta med trekvartsärm från Indiska och till sist ett par gröna tights att ha under klänning eller kjol.
Hur gröna är ni????
Måste också passa på att visa upp mina underbara julklappsstövlar. Väntar bara på att det ska sluta regna så att jag kan börja använda dom. Stövlarna är svarta men ser visst grå ut på bilden...

2 kommentarer:

Frida sa...

Hej! Tack för kommentaren (äpplena ligger fortfarande ostickade). Älskar den gröna spetstickade koftan, såg den i nån tidning och tänkte "wow den vill jag ha". Min gröna garderob sträcker sig till en munkjacka jag fick i födelsedagspresent förra året av maken (han förvånade mig, trodde aldirg att han skulle köpa kläder till mig). älskar färg men har blivit väldigt tråkig (köper nästan bara svart, grått och brunt just nu). Fram för mer färg för vuxna! Men jag bättrar mig ska snart sticka nått rött (en annan favoritfärg) av julklappsgarnet har beställt 2 nystan till. Ha det bra!

Botilda sa...

Ett enda grönt plagg i min garderogb - en lintröja från KUS. Fast den är ordentligt limegrön och dessutom en favorit. (annars har jag likadana eccoskor som du - fast tråkigt grå)

Stövlarna är ursnygga! Måtte snön och kylan komma tillbaka.