cookies

lördag 19 januari 2008

Ingen rolig dag idag

Imorse började eländet med strömlöst. Det är inte bra att bo i Småland när det stormar. Vi som hade planerat att sätta in en ny toalettstol och nytt handfat för det är så välbehövligt. Egentligen borde vi väl bygga på vår gästtoalett som stått stilla sen semestern men det är så svårt att komma igång med det. Vi har i alla fall köpt klinker, vitvaror, golvgips och spånskivor. Alltid nåt. Vi behöver visst väggarn runt om också....man vill ju inte göra det offentligt...

Strömmen har varit borta till och från hela dagen men den kom tillbaka nu vid 18 snåret. Håller tummarna att det funkar nu. Ett träd välte utanför garaget och välte som tur var åt rätt håll och garaget klarade sig undan. Vi bor på ett berg med massor med träd ovanför oss, så varje gång det kommer stormar eller blåser kraftigt så känner jag olust.

Idag har jag huvudvärk till på köpet och orkar inte ta mig för nånting mer än att sticka lite på en ny tunika eller vad det nu ska bli. Egentligen borde jag ta itu med en ny utmaning men det får bli en annan dag. Imorgon är definitivt en annan dag. Som tur är.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hello!
Strömlöst - som på beställning här på landet. Försvann precis när vi skulle koka kaffe vid 09-tiden på morgonen. Åter ström vid 18-tiden - men vi är ju vana och förberedda!
Men det blev ju lite röjande i garderober det var ju bra!
T

Charleston sa...

Hoppas då att ni klarar er från nedfallande träd! och inte får strömlöst allt för länge! Inte så roligt med storm och oväder.

Anonym sa...

T:
Det var precis samma tider som gällde för oss också men vi har väl samma elbolag. Lite konstigt är det ändå för det sklijer ju 6 mil mellan oss.
/Klockarbarn

Anonym sa...

Ja o i växjö/kronoberg var det likadant - strömlöst mellan 09-18... skumt. Det är visst bara i "stan" man slipper vara strömlös.. Men det är ok för vi har ju i alla fall varmt i huset ändå.
T

Anna sa...

Hoppas att det är bättre nu.
Anna på www.ponny.nu