cookies

onsdag 9 januari 2008

Rainbow things - passionen är uppenbar

Okej, jag får lov att erkänna min passion för mycket färger och mkt gärna starka färger. Regnbågsfärgat är läckert om det sitter på rätt plagg och i rätt proportioner. För mycket stjälper ofta allt. Jag har gjort en liten sammanställning över mina regnbågskläder. Jag har mer men inte som var fångat på bild. Håll till godo.


7 kommentarer:

Botilda sa...

Vilken färgglädje!

En av mina ambitioner för 2008 är att inte köpa svart om/när jag köper kläder till mig själv. Jag tror att man mår bra av färger!

KLOCKARBARN sa...

Botilda:
En mycket bra ambition tycker jag. Har själv varit väldigt svart i mina egna klädval förut. Nu köper jag gärna knalliga färger. Ett tips är att börja med accessoarerna i knalliga färger t ex skor, halsdukar, mössor, vantar, kofta, skärp osv kanske någon topp att liva upp annat svart med. Sen blir man modigare och modigare och köper mer färger vareftersom. Mina egna favoriter är en velourhoodie i knallgrönt, halsduk och Eccoskor i grönt. Kanske ska ta en bild och lägga ut på bloggen.

barnsligtretro.bloggsida.se sa...

älskar vuxenmössan (o allt annat oxå förstås). Har du stickat den?
Vill oxå kunna sticka juh.
ha det bra

Anki på sytt.blogg.se sa...

Härligt alla vuxna och barn borde använda mer färg!

KLOCKARBARN sa...

barnsligtretro:
Ja, den har jag stickat efter ett mönster som jag köpt på garnkorgen.se

Den passar mig inte alls så den ligger bara här och skräpar i en låda. Tyvärr passar jag inte i modellen även om mössan är snygg.

Botilda sa...

Ja, ta en färginspirationsbild och lägg ut! Jag har starkturkos velour som ska bli en topp till mig, men det blir liksom aldrig av... Fast nu vet jag, jag har ju ett regnbågsgarn hemma. Kanske skulle jag ge mig på att sticka en sjal av det? Så får det bli.

Anonym sa...

Heja Botilda!!!!
//Klockarbarn