cookies

torsdag 3 januari 2008

Sockklubben - är igång nu

Stickamera har en sockklubb där jag gått med. Varje månad ska man sticka ett par sockor (minst 3 par på året). I januarisockorna är det Monkey från Knitty är som utvalda. Nu börjar de ta form här hemma. Jag har valt rosa garn från Regia som låg i min garnlåda. Har några flerfärgade nystan också men tror att sockorna blir finast enfärgade eftersom det är mycket mönster på sockorna ändå. Har nästan stickat klart skaftet på första sockan och mönsterrapportern börjar fastna i huvudet nu.

Tyvärr verkar det helt omöjligt att ta kort på rosa sockar. Det blir inte bättre bild än så här.

4 kommentarer:

antfarm sa...

Nu är ett litet paket på väg. Det är lite blandat stort och smått. Du får behålla det du gillar. En är en liten klänning redan som jag hittade på en loppis. Men är inte fint sydd så antigen kan du ju snygga till den eller göra ngt annat av den. Det tyget tror jag i alla fall att du gillar.

Ha det gott

Anonym sa...

Antfarm:
Tusen tack, det var många godbitar du gav mig i paketet. Så himla snällt!! Jag har nog redan räknat ut vad som ska bli av det tyget med tupp och hus på. Jag behåller ALLA tygerna för egen räkning för de är fina allihop. Några tyger passar bra till väskor tycker jag.
//Klockarbarn

BONGI sa...

Underbar färg!!!!! Ska bli härligt att se dem klara!! Va snyggt du stickar!

Anonym sa...

Tackar Bongi.
//Klockarbarn