cookies

tisdag 19 februari 2008

Mönster
Jag har kommit över ett gäng gamla Stilmönster i fint skick. Bara bilderna på framsidan är härliga tycker jag. Jag kommer ju aldrig att sy från dessa så nu tror jag att jag säljer dom på Tradera. Är nån intresserad så hör av er snabbt. Jag tänker inte lägga ut dom på Tradera denna veckan i alla fall. Jag har ännu fler än de på bilderna.

6 kommentarer:

Botilda sa...

Jag fullkomligt älskar den stilen! Inte för att de stora kjolarna klär mej (just nu) men de är så vackra. Och topparna på första bilden är underbara! En sån vill jag sy mej - om du vill sälja mönstret och ingen annan hunnit före ;-)

Anonym sa...

Botilda: jag håller med dig. Stilen är hur fin som helst men jag passar tyvärr inte i den. Min kroppskomposition funkar inte riktigt till dessa härliga mönster. Jag kan tänka mig att sälja mönstret till dig. Det är storlek 44 men med dagens mått så kan man nog räkna bort en storlek eller två. Om jag jämför med mina mått så skulle denna storlek funka för mig som köper storlek L eller 40-42 i vanliga fall. /Klockarbarn

Sica sa...

Ja, tänk om man hade figur som töserna på de ritade bilderna! Inte illa att lyckas få en sådan liten midja..

Bim H-D sa...

*ler*
Dessa mönster är klenoder! De är underbara där i sin enkelhet och sättet de är ritade på.
Dock tror jag inte att de är så smala som de ser ut på bilden dock ;) Brukar var bättre än vad bilderna visar, hihihi. HAR faktiskt något gammalt mönster som jag har sytt efter för evigheter sedan... fungerade utmärkt i normal(?) storlek... Nog bara ett önsketänkande för tecknaren? ;)
Må så gott... värmländskan Bim, som inte syr nu, borde lämna maskinen på service, suck...

Frida sa...

Hár som jag sagt fått mycket inspiration här, men nu är det snart dax att plocka fram symaskinen. Dottern kom och bad mig om att jag skulle sy byxor till henne men jag tror det blir enklare med en enkel kjol. Ska bara ta mig iväg och skaffa mönster och tyg (efter sjukan släppt taget om mig här)

Linda/Inna sa...

Jag är intresserad av mönstren på bilden i mitten (blå och vita klänningarna). Kan du vara så vänlig att maila till mig på: inna-skapar@hotmail.com, så att jag får veta om du kan tänka dig att sälja det till mig och hur mycket du i så fall vill ha för det?

Mvh
Linda