cookies

söndag 24 februari 2008

Huckle


Det är alltid lite lite tyg kvar oavsett vad man syr tycker jag. Så jag gjorde ett litet huckle av den lilla bit som fanns kvar av örngottet till senaste "Pillowcase dress". Men trots det är det fortfarande lite kvar. Slänga eller spara?
Det blir ju hur mycket småbitar som helst om man sparar på allt. Det blir ju inte av att jag sitter och syr smågrejer med allt det som finns i min "småbitskartong".

Ursäkta lite dålig vinkel på bilden men ni med 1,5 åringar vet ju hur lätt..hm..det är att ta kort på yrvädrena. Söt är hon i alla fall.

5 kommentarer:

kokos flanell sa...

spara! det är ju skitsött.

Botilda sa...

Spara! Säger jag också. Då är så påhittig att du kommer att använda de där småbitarna till något, det är jag övertygad om.

Jag sydde ett liknande huckle till Sprallin förra våren. Det satt på i ungefär 15 sekunder åt gången... Femton väldigt söta sekunder, men ändå ;-)

Anonym sa...

Botilda: Hanna tillåter bara att jag knyter fast det sen åker det av direkt. Jag kommer ihåg att Elvira inte heller gillade hucklen. Japp så är det. Praktiskt? Knappast men gulligt.
/Klockis

Jes sa...

Huklet blev ju så sött.

á Yeliqa sa...

Men så söt tjej med huklen. Nu fattas bara en bild på en tjejen i sommargrönt gräs, med klarblå himmel och midsommarstången i bakgrunden :)