cookies

torsdag 15 november 2007

tovat och klart och bortrest

Före....(täcker hela huvudet)


och efter....(stor skillnad)


Åker till huvudstaden för stort konvent. Ska träna i dagarna två. Puh!!!
Ska bli jättekul. Jag åker ensam utan familjen. Fast inte ensam ändå. Vi är 30 personer som åker härifrån. Så är det 1500 personer totalt under helgen från hela Sverige... så ensam blir man inte...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så skönt i den stora staden. Himla vad skönt att bara ha sig själv att tänka på.

Kramar din hemlis.

Gillar mössorn skarpt

florin design sa...

Alltså, din amössor är grymt snygga!!!! Skulle villja ha en till Anton men funderar på om det räcker att ha en sån när man skickar ungen till dagis, här uppe hhar vi ju kallt hela vintern...

Klockarbarn sa...

Florin: Det är ganska tjock ull och de är fodrade med tunnt trikåtyg för att inte stickas. Man kan ju tänka sig att fodra med tunn fleece istället så måste de ju bli väldigt varma. Det jag kan tänka mig är om det skulle kunna bli kallt om öronen för att inte öronlapparna knyts fast under hakan.

Jes sa...

Vilka underbara mössor som vanligt :) Det stora konventet va det friskis & svettis. Min vännina har catering firma lilla sysercafe som stog för utfodiring. Jag brukar jobba åt henne under dessa träffar. Skulle så även i helgen men blev jätteförskyld. troligen smittad av våran son. I lördags när vi var på närakuten upptäcktes det att han dubbelsidig lunginflamation, öroninflamation + ögoninflamation.

Anonym sa...

Jes: Japp, det var F&S svettisdagar (som det så käckt heter). Det är jätteroligt och inspirerande. Hälsa kompisen att maten var god.
//Klockarbarn