cookies

fredag 30 november 2007

syskonkjolar orange hjärtan

Har sytt kjolarna i samma storlek. Kan konstatera att de passar bägge mina barn. Alltså storlek 86-98. Det är bra med mudd.

Mönster: eget
Tyg: gardin
Muddväv: Hilco (Nea Nobelle)

8 kommentarer:

antfarm sa...

Hej!

Jag fick dit paket för några dagar sedan men har inte kommit till datorn för att tacka!

Tack så jättemycket! Det var en härlig hög med garn. Det har verkligen varit underbart att ha dig som hemlig vän. Jag har fått så mycket fina och bra grejer.

Kul att hitta till din hemsida också. Vilka fina och roliga kläder du syr. Jag har några tyger som jag tror du skulle gilla. Så om du vill maila din adress till mig så skulle jag vilja skicka ett litet tackpaket;)


/Åsa M

Anonym sa...

Åh, ska genast maila min adress :-)
//Klockarbarn

Hemsytt sa...

åh så söta! Hur hinner du sy så mycket och hur lyckas du hitta alla dessa fina tyger.

Anonym sa...

Jo, jag har ju ett syrum och det underlättar mycket. Jag kan klippa ena dagen och sy en och annan söm vid ett annat tillfälle. Dessa kjolarna går ju fort att göra så jag sydde dem igår medan maken och barnen handlade pizza. Sen har jag en snäll man som låter mig hållas.

Tygerna hittar jag på second hand. Behöver inte enbart vara retro. Det kan vara annat också som jag gillar mönstret eller färgen på. Tygerna har jag samlat på mig under nåt år. Vi har ganska många second handaffärer här och jag kan ju vara där när de öpnnar vilket underlättar. Annat blir det när man börjar jobba.
//klockarbarn

Hemsytt sa...

eget syrum är ju en dröm, själv får jag hålla på att plocka in och ut maskinen hela tiden då jag syr i köket, inte alltid man får sylust då.
Har oxå många second hands här, men när man bor i storstad så går de fina tygerna åt direkt och ibland är prisena hutlösa, som myrorna t.ex då de vet att de är eftertraktade.

Anki på sytt/vurm sa...

:) syrrans tjej som drar 98 nu, har fortfarande en kjol med 68 på.
Så kjolar håller MÅNGA storlekar.
Mina tjejer har just inga kjoar, det får jag nog ändra på..
Ha en bra 1:a advent

Anonym sa...

Den DÄR kjolen gillade jag!!! =)

Ellilo sa...

Vilka fina kjolar!! Gillar tyget.