cookies

onsdag 21 november 2007

Nu är det avslöjat....hemlispaket idagIdag fick jag mitt sista paket från Hemlisomgången och det var från Camilla. Denna gången har hon överträffat sig själv. TVÅ par lovikkavantar till barnen har hon stickat. Vilket lyx, helt underbara!!!!
Den minsta storleken passar min 3-åring så ett par får ligga till sig ett tag tills de passar. Då har vi nåt att se fram mot att plocka fram. Se så glad hon blev för vantarna.
Två tygstycken kom också med i paketet. Har redan lite tankar om vad det ska bli av det. Har dock många projekt att göra först så vi får se om jag behåller mina idéer eller om det blir nåt annat av det. Tack Camilla, som för övrigt verkar bosatt i närheten av min mans hemby, för jättefina paket som förgyllt den mörka hösten.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Vad bra att 1 par passade. och att du/ni har till senare. Vad jag vet så växer de så det knakar. tycker själv att mina borde vara små fast den älsta har vuxit ifrån mig med hästlängder och fötter skall vi inte tala om. Jag har minst fötter i familjen och då drar jag ändå 40 i skor. Det är ju bra för mina skor håller. Jag tro att du kommer att få lite problem när det gäller skor efter som du har tjejer.

Ja vilken by var han ifrån ny igen??
Många kramar din x-hemlis

Anonym sa...

Han är från Sundborn, kanske inte jättenära men i samma landskap i alla fall.
//klockarbarn