cookies

fredag 2 november 2007

Tjoho idag dök mitt paket upp!!!!

Jag småsprang till brevlådan när jag såg att det stack upp nåt stort i den. Spännande!!! Hmm, norska frimärken. Sprang tillbaka till huset och glömde att fortsätta med lunchen. Öppnade paketet lite snabbt men fick ge mig och fortsätta utfodra barnen.

När lunchen var klar började det roliga.....
Först möttes jag av ett par pulsvärmare i Auberginefärg. Jättefina, mjuka och varma. Perfekt till min nya ullkappa. Ett tygmärke med Norgeflaggan på, hmmm från vem kan detta vara?...

Bilden längst ner motsvarar bäst de riktiga färgerna.
En härlig chokladkaka som jag redan mumsat in på producerad i Trondheim. Ett troligen väldoftande badskum. Det fanns även ett fint stort tyg i vad jag skulle kalla för petrolfärg. Ett mindre tyg med sköna grodor och ett annat med snäckor och stjärnor. Jättefina tyger verkligen. Kul!!! Sen fanns det 2 garnnystan (ett orange och ett turkos) i ull färgmatchat och klart med banden. Nu rullar tankarna i huvudet vad jag kan åstadkomma med detta fina. Idéer har redan väckts till liv i huvudet. Ett paket helt i min smak. Jag är jätteglad och nöjd. TACK!!!!!!

Gissa vem det är??? Hm, det avslöjades redan på portot. Norska frimärken...sen fanns en avsändaradress...inuti paketet fanns ju norska flaggan och choklad från Trondheim. Dalinda är högst troligt min hemlis och den ende Norska deltagaren på denna hemlisomgång. Tack snälla du!!!! Hon är inte bara super duktig på att sy, hon kan sticka också.

3 kommentarer:

Gekko sa...

Haha, enda norska deltagaren? Nej du, jag är också norska!! Fast det är klart, jag bor ju i Sverige och då skulle det ju vara dumt att sätta på norska frimärken ;-)
(F´låt, va bara tvungen:-D)

Jes sa...

Vilket fint hemlis pakt du fick, härliga tyger och pulsvärmare, du och dalilnda har gått i samma sticktankar :) Man blir som barn på nytt när man får paket :)

KLOCKARBARN sa...

Gekko: Men du skriver ju på svenska och som du säger...använder svenska frimärken...fast det är klart...du skulle ju kunnat skicka paket om du hade varit på visit i Norge. En parantes...när jag var liten typ 10 år så hade jag 4 norska brevvänner. Det var mkt roligare att få deras brev än mina svenska brevkompisar (existerar brevvänner fortfarande eller är det helt borta?)