cookies

söndag 8 september 2013

Okej här kommer del 2

Återbruksutmaningens andra del denna veckan handlar om dockor som också legat utklippta. Visserligen klippte jag ut lite till och sydde ihop. Nu väntar de bara på att få ett ansikte. Det mesta av tygerna är påslakan och gardiner i vanlig ordning. Tyger till ansiktet är oanvänt men har varit nåt annat tidigare. Inte mycket till värme men nu när jag skriver det så tänker jag att det visst ger värme. Värme för själen. Mönster finns här.

Dockan med det vita ansiktet blev lite makaber. Får kanske bli en vampyr!!!! Inte till en bebis men lite större barn. Dessa dockor passar inte bebisar eftersom jag målar dit ansiktet. Jag gillar inte idén med att en liten bebismun suger på färgen. Tvättbarheten är begränsad till handtvätt. Broderar man ansiktet blir det en annan femma. Notera den lilla fickan på magen.
 Ett par haremsbyxor till. Så snabbsydda och fina.
Okej, känn er inte nedslagna om ni inte hunnit lika mycket som jag denna veckan. Det innebär bara att ni till skillnad från mig har ett liv ;-)

Välkomna med era bidrag. Har ni sett att jag börjat hålla räkningen på vad vi lyckas få ihop. Lite kul att följa tycker jag. Längst upp till höger i bloggen ser ni listan.

9 kommentarer:

Anna sa...

Dockor ger massor av värme tror jag! Dockor med vita ansikten också! :-)
Fantastiskt fint, allting som du gör.

Fiff sa...

Mycket söta dockor! Ja, man kan ju brodera på nån av dem om man ska ha dem till bebisar :-)

Emma sa...

Fina saker! Dockorna är jättefina. Gillar veckans haremsbyxa starkt, vilket fin tyg! Måste också pröva sy ett par.

Carro (mysigtdesign) sa...

Jag älskar sådana där haremsbyxor och skulle vilja ha ett par i vuxenstorlek. Någon som har ett bra mönster?

Jennie sa...

Fint med dockor! Jag hade samma tanke och virkade en leksak. Har dock inte hunnit fota... Får komma igen till nästa måndag! :)

Jennie sa...

Och tänk vad mycket det blivit sammantaget när allt räknas ihop!

lopplisa sa...

Härliga dockor!! De kommer säkert att göra succé, var de än hamnar! Beundrar din flit och driftighet!

himlaverket sa...

Görfina!!!! 😄Kram Ulla

Linda sa...

Jättefina saker du sytt! Haremsbyxorna med hus var verkligen hur söta som helst! Var har du hittat mönstret till dessa byxor?

Och tack för utmaningsinitiativet! Nu har jag fått en kick i baken för att inte bara ligga i soffan och titta på tv hela kvällarna.