cookies

söndag 22 september 2013

Julbordsreklam på radion

Det är inte bara jag som börjar tänka jul redan. Hörde precis julbordsreklam på radion.
Lite knäppt är det ju.

Men om man ska bli klar i tid så kanske det ändå är rimligt att börja sy julgrejer redan nu.
Jag började på en julalmanacka förra året. Gjorde klart lapparna med siffror på men hann inte mkt längre än så. Kör dubbelupplaga - varsin till barnen.
De ska hängas upp med klädnypor i ett snöre på väggen.
Ingen aning vad de ska fyllas med. Strumporna är små. Idéer?
3 kommentarer:

Trådanten sa...

Vi kör också paketkalendrar här hemma. Mest uppskattat brukar små pysselsatser vara (ex fina pärlor och tråd till ett armband). Brukar också spana när jag är på barnloppisar efter små plastfigurer som kan passa i kalendern. Dina sockor kommer bli superfina adventskalendrar!

Emma sa...

Hårklämmor och snoddar, sett massa fina på pinterest som man kan piffa själv, suddisar, pennor, godis någon dag, reflex, pennvässare, nu tog idéerna slut:)

Anonym sa...

Hej, jag tycker att man kan lägga i upplevelser i kalendern t ex lussebullsbak lägg då i saffran i julstrumporna, pepparkaksbak lägg en liten form, julklappstillverkning en kväll lägg i presentsnören, utflykt till pulkabacken med varm choklad och ostmackor. Jag trycker att det är mysigt att göra saker tillsammans och till mina barn lade jag i en halväten pepparkaka en morgon och sa att tomtenissen minsann varit där på natten och smygätit, min son sa inte så mycket då men på julafton sa han till tomten att han skulle ha bättre koll på vad hans nissar gjorde så att han inte sprang runt och åt upp barnens pepparkakor, snacka om höjdpunkt på den julaftonen:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Maria