cookies

onsdag 14 mars 2007

Bakstycket klart :-)


Ja så där ja. Så var bakstycket avklarat och framstycket påbörjat. Det kommer att gå ganska snabbt att bli färdig med klänningen eftersom ärmarna är korta också. Kul.

Färgerna blir bra ihop fast den turkosa ser faktiskt mer ljusblå ut när den hamnade bredvid den röda men det gör inget. Blir nog fint ihop med ett par ljusa jeans.

Kan inte bestämma mig för vilken den 3:e färgen ska bli. Klarblå, orange, gul eller nåt?
Några idéer?

6 kommentarer:

Gekko sa...

Här har det hänt mycket! Klänningen som blev för liten var ju underbar! Bara synd att min tjej blir nio månader om ett par dagar, den är bergis för liten för henne!
Din stickade klänning här har ju grymt fräscha färger! Vi har den stickade bodysuiten i rosa/lila, himla skönt plagg!
Du var ju inne på min blogg med tips om armhålet på klänningen med kantband, vore himla schyst med en bild! attsyengecko [att] gmail [dott] com

/Gekko

Klockarbarn sa...

Tackar och bugar. Förklädesklänningen är gjord av oanvända tygservetter/bordstabletter så därför kan man ju inte göra så stora saker av tyget. Om man inte lappar ihop då vill säga. Jag har några servetter/tygbitar kvar så jag får se vad jag gör av det. Det kanske kan bli en större storlek om jag bara funderar lite till.
Det kommer lite bilder till din mail på hur jag har "löst" sömmen vid ärmhålen. Får se om det är nåt du vill använda dig av.
/Klockarbarn

Majtjho sa...

Grymt snygg, än så länge. Jag vill också våga mig på större stickprojekt än strumpor, vantar och sånt. Om du frågar mig och en tredje färg hade jag tagit gräsgrön. Grönt är supersnyggt till turkos. Jag längtar till den färdiga bilden. Spännande....

Klockarbarn sa...

Majthjo:
Ah ha, grönt ja. Låter som ett utmärkt tips. Jag gillar ju grönt!!!
Får se vilka färger som finns i garnbutiken. Det får gärna kännas vårlikt och det är ju gräsgrönt i allra högsta grad. Kan alltid hoppas på att det finns rätt nyanser i butiken. Tack för tipset.

Anonym sa...

HAlllooo
Saknar dig på bloggen...men jag vet att du har mycket just nu. Ser fram emot att se klänningen, färgerna är underbara!
storan

Klockarbarn sa...

Ja, denna veckan har varit rätt körig på kvällarna. Har inte jag varit borta så har maken varit det.