cookies

fredag 2 mars 2007

Längtar, längtar och stormlängtar

Det ska bli så kul på söndag. Då ska vi samlas några vänner och ha syjunta...nästan en hel dag. Utan barn? Nej, så bra blir det inte riktigt men jag behöver bara ha med den minsta så det går bra ändå. Hon snor inte saxar och nålar och sånt som 2-åringen gör.

Vi ska ha en mysig dag och dela med varandra av kunskaper (jag = stickning) och idéer. Förhoppningsvis hinner jag med att sy massor. Undrar bara vad jag ska ta med mig...här krävs planering...

Jag har två jättekassar med tyger och jag vill ta med ALLT....åh...
Garn? Nä, inte denna gång. Sticka kan jag göra hemma framför tv:n. Här gäller det att utnyttja tiden med symaskinen istället (som inte funkar framför tv:n särkilt bra - har inte testat det ännu men jag tror inte på tanken).

2 kommentarer:

Gekko sa...

Jodå! Lita på mig, om man bara skall slökolla på tv kan man göra mycket sybestyr samtidigt. Kanske inte de svåraste symomenten, men när man nålar, stryker, ritar och klipper mönster, etc etc. Prova!

Vad mycket du åstadkommit sedan jag tittade in här senast förresten!

Klockarbarn sa...

Då måste jag prova det nån gång. Jag har inte bivit så duktig på att sy än så stickning passar mig bra som tv-sysselsättning (konstigt ord) eftersom jag är rätt van vid det och behöver inte titta på stickningen hela tiden. Om det inte är avancerad mönsterstickning förstås där man måste följa jobbiga diagram...