cookies

fredag 19 oktober 2012

Fyndat på Coop Forum

Ibland brukar jag jaga igenom 10-kronors marknaden på Citygross, Eko och ibland Coop Forum här i stan. Jag brukar kunna fynda lite pysselmaterial som t ex band och målarpyssel till tjejerna. Denna gången hittade jag även babyfiltar i fleece och babystrumpor i 2-pack för en 10:a/st.

Jag köpte 4 filtar och 12 par strumpor för 80 kr. De ska skänkas till insamling. Tänkte som ett tips till er ifall det skulle kunna vara liknande erbjudande där ni bor, vad vet jag. På filtarna är små präglade nallar - gulliga. Nu tar inte alla insamlingar emot fleece så kolla vilka det gäller på Kyrkkaffebloggen. Det finns andra insamlingar som gärna tar fleece som tipsas om i samma inlägg. Bara som ett litet tips.


Just denna insamling till Zambia tar inte mot fleece.


Skänk lite tröst och värme om ni har möjlighet. 
Här vankas det pizza efter ett besök på Homebutiken. Vi har börjat forska i hur vi kan göra om vårt kök. Lite större och mer funktionellt. Jag gillar inte att planera och inreda. Jag vet att många av er där ute älskar det. Tyvärr inte jag och dessutom är jag sparsam (läs snål) och fattig. 
Kök är DYRT- skitdyrt- men vad ska man göra. Vårt är så slitet nu. 
Trevlig fredagskväll!

1 kommentar:

himmelriket sa...

Jo tack, dyrt som stryk med nytt kök. Men vårt var så slitet efter dessa 25 år så man slutade trivas i det, och det är ett tecken på att man måste fixa det. Vårens planerade tur till Israel ställdes in och köket börjar ta form istället. Spännande!! Kram Ulla