cookies

lördag 12 maj 2012

Tänk att vi inte nått längre

Jag behöver nya cykelbyxor. Surfar runt bland svenska cykelhandlare på nätet och kollar om jag hittar nåt bra.
Sen blir jag irriterad över såna här produktbilder.
Har också sett liknande bilder fast på män och det är lika korkat det. Vill man visa byxornas linning så kan man klippa bilden i midjehöjd. Det finns säkert nån i världen som cyklar i bar överkropp men det flesta gör inte det!

Dessa byxor köper jag inte.
Jag köper hellre dessa. Visst ser jag lika bra på denna bilden hur byxorna ser ut?
En bild som jag tycker är betydligt mer relevant för mig. Vad tycker ni?

12 kommentarer:

hönapöna sa...

håller med dej... tröttsamt!
Jag cyklar aldrig enbart iförd byxor!

Emma sa...

Fruktansvärt! Man ser betydligt bättre hur byxan ser ut på understa bilden. Det kan inte vara många kvinnor i världen som cyklar iförd endast byxor:)

annas alster sa...

Håller helt med. sånt där blir man ju helt matt av! Vad är det för himla stenåldersmänniskor som gör reklamen?

Piedra sa...

Håller med dig! Det är fasansfullt! Det visar på en tillbakagång faktiskt, för den här typen av bilder var borta rätt länge innan de nu gjort sitt återtåg. Jag skulle heller aldrig köpa byxorna på den övre bilden.

hennihenni sa...

Trist! Skulle vara betydligt mera relevant med funktionell sporttop på - kunde kanske locka till köp av även sådan. Halvnaken cyklar väldigt få!

Monia - mamma till Tuvalie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
himmelriket sa...

Så hopplöst att man inte slipper dessa skönhetsidealbilder var man än vänder blicken // jag håller med dej till fullo. Det räknas som förargelseväckande beteende att visa tuttar på allmän plats. Så vem cyklar omkring med bar överkropp? Heja alla sunda vanliga härliga kvinnor ... Vi cyklar vidare mot nya mål. :) Ulla

Tyg och otyg sa...

Så jävla tröttsamt. Det är faktiskt så att man skulle vilja avstå från att handla av företaget ifråga, eller åtminstone skicka dem ett mycket surt mail...

Fangoria sa...

Håller totalt med föregående talare, herregud att vi inte kommit längre än så, man blir matt... Totalt onödig bild för att visa cykelbyxor.

topolona sa...

helt sjukt att vi inte kommit längre, konstigt också eftersom det oftast används för att sälja till män (och tyvärr fungerar det ofta), men just dessa är ju faktiskt vänt till kvinnor? du gjorde helt rätt att välja de andra av ren principsak! håller med ovanstående om att det hade varit smartare att matcha med en topp, sexigt ändå och möjligheten ökar att sälja ännu ett plagg!!

topolona sa...

På tal om reklam och nakna kvinnor så ville jag tillägga vad jag såg härom dagen!
Jag bor i Italien och här nere ser man ofta sexistisk reklam (kvinnor såklart), förra veckan följde jag med min sambo och tvättade bilen och då såg jag en affisch som gjorde reklam för deras nya borstar i biltvätten, och på bilden såg man en naken kvinna i ett badkar som typ smekte sig själv... What the f??? vad har det med saken att göra liksom??? blir så irriterad av sånt där!! kanske för att vi i sverige är mer medvetna om att detta verkligen är sexistiskt!

Klockarbarn sa...

Tack för era kommentarer.
Det blev inte handlat från detta företaget. Jag köper byxor från ett annat företag istället som också har en vettigt bild på sina byxor.