cookies

måndag 7 maj 2012

Utmaningens omgång 7 - ÅTERBRUK

Nu har jag som flera andra också målat burklock med en liten figur på. Det är en sån där hemsk leksak som en känd hamburgerkedja skickar ut på löpande band. Leksaker som oftast barnen inte vill ha längre tid än det tar att äta upp maten.
Det finns flera bloggsidor (här, här, här, här) som skrivit om hur man gör och tips på vad man kan förvara i dom. Kika in på var och en av länkarna som ger så olika uttryck.
Jag har fyllt burken med torkade trattkantareller som jag ska ge till min jobbarkompis och visst blev det roligare att ge bort det så här. Skogens guld i en guldig burk med djungelns konung på (även om det råkar vara en sabeltandad från "Ice Age").
Jag har använt mig av superlim och sen spraymålat med hobbyfärg från Biltema. Tänkte att man kunde pimpa själva glaset också på nåt vis med tyg eller papper men det blir ju så svårt att diska ur den då....


Vad har ni hittat på då?

10 kommentarer:

Sanna sa...

Läcker! Absolut skojigare att ge bort trattisarna i en så fin burk.. <3

Kraaaaam
Sanna

Fangoria sa...

Ha så häftigt, speciellt i guldfärg, det måste jag testa!

krajamaria sa...

Vi har visst pyssla lika på olika håll! :)

Klockarbarn sa...

Konstigt att jag lyckas träffa in en annan deltagare på samma pyssel denna veckan också. Förra veckan hade jag ju gjort en kjol väldigt likt en annan deltagare.
Att man gör samma saker är ju inte så konstigt men att göra det samma vecka.

Tyg och otyg sa...

Tjusigt! De är roliga de där burkarna, har också funderat på att göra sådana. Kul att ni tänkt lika du och Krajamaria också, men ändå blev uttrycket olika.

lopplisa sa...

Mäktig!! Inte vågar man nalla trattisar ur den burken hur som helst :)

Sanna sa...

SV: Tackar..ja det är ju lättare att laga för hand när det är barnbyxor..gossen kom stolt och visade upp ännu ett hål i samma byxa idag och sa mamma laga.. ;) hehe.. Han är meeer än nöjd med mammas lagning som du kanske förstår.. hihi..

Susannesblogg sa...

Vilken bra Ide!
Jag fick kopplat min länk lite sent idag. Eftersom jag redan skriver mina inlägg oftast vid 5 tiden och ibland hinner jag checka in på jobbet. Men idag har det inte funnits tid fören nu.

sofia sa...

Snyggt! Jag är också sugen å har några plastdjur som ligger å väntar : )

himlaverket sa...

Så himla fränt det blev:)//Ulla