cookies

söndag 4 mars 2012

Upptagen dag.....

jag har bakat två olika sorters energibars så nu kan vårens cykelturer komma igång. Burit en astung spinningcykel från bilen ner i källaren. Dammsugit och svabbat golvet på undervåningen (bara för att testa mitt hemgjorda rengöringsmedel som skördats efter 3 månaders tillverkningstid). Gjort  en egen deoderant som jag testkör just nu. 

Pratat LÄNGE med lillasyrran på telefon och skrattat mycket. Lagar nu bakpotatis och väntar på att halva familjen ska komma hem med kräftstjärtarna vi ska ha till. Mums.
Låter som en "busy" dag men den har faktiskt varit väldigt lugn och skön.

Fotat en jacka som legat ofärdig här hemma i ett par års tid. Nu har jag satt i kanppar i den och troligen hamnar den på "Handla för livet".

5 kommentarer:

Anonym sa...

å vad fin vilken st? Em

carola t sa...

Va fin den var, jackan.. =) Tänkte bara höra, hur tyckte du att rengöringsmedlet funkade?? Är så himla sugen på att testa att göra mitt eget, men är fortfarande lite skeptisk till det.. =) Luktar det mycket och gott?

Kram!

Klockarbarn sa...

Carola: Jag tycker att det luktar gott (citrus) och hur det funkar kanjag nog inte svara på ännu men vattnet blev i alla fall smutsigt och det var bara två dagar sen min man svabbade golvet så lite nytta gjorde det.
Jag har hittat en fantast här:
http://happyhomemaker88.com/2009/05/02/recipe-for-homemade-citrus-enzyme-a-natural-cheap-effective-all-purpose-cleaner/

Klockarbarn sa...

Em: Den är troligen till 3-4 år.
För kort i ärmarna till Hanna och lite trång i ärmhålen.

Klockarbarn sa...

Fast det är klart att endast vatten hade gjort nytta också :-)