cookies

måndag 26 mars 2012

Återbruk 2012 - Första omgången

Välkomna till första tillfället att visa upp sina klara eller pågående återbruksprojekt.

mItt bidrag är en pimpad gammal lampa och den har även fått ett stickat fodral till sladden. Det var ett hejdlöst arbete så det är nog inget jag rekommenderar. Fint blev det i alla fall.
Lampfoten skulle först få en annan färg men efter att ha grundmålat den vit så tyckte jag att det blev rätt bra så det fick vara så. Istället satsade jag på färg på skärmen och sladden.
Både färg, tyg och garn fanns i gömmorna så det blev ett billigt projekt. Lampan kostade 35 kr på loppis.Nu är det er tur att länka till era inlägg (var noga med att det är just inlägget du länkar till och inte första sidan på bloggen)

10 kommentarer:

MinaMirakel sa...

jättefin och vad kul med lampsladden!/Åsa

hennihenni sa...

Jag bestämde mig i sista minuten för att hoppa på utmaningen, hoppas det är okej :)
Snygg lampa, den instickade sladden gör stor skillnad så det var värt mödan!

Gärdet sa...

Hej!
Jag antar utmaningen med glädje.
Har lite problem med att använda din utmaningsbild på min blogg. Den blir knasig av någon anledning???

Tyg och otyg sa...

Kul idé att sticka in sladden, men jag förstår att det var tidsödande!
Jag har ett inlägg på lut men det saknar foton, planen är att hinna fota när jag kommer hem från jobbet - nu finns det ju faktiskt en chans att det fortfarande är tillräckligt ljust!

Annan sa...

Jättefina grejjer. Vad roligt att se. Måste fundera på om jag kan komma på något som jag antingen redan har återbrukat eller något att göra nytt..
Lampsladden gillade jag mycket, men det verkar superpilligt!

Anonym sa...

Kom på att min piffade strykbräda ju också är en typ av återbruk. Jag har i alla fall piffat den och den funkar finemang, vilket den gjort hela tiden, men nu är den också väldigt fin.

sofia sa...

Wow, snyggt!!

metamorphosis sa...

Snyggt! Gillade verkligen den instickade sladden!

Hakar gärna på här jag med - tyvärr var tydligen URL:en till mitt inlägg om sjalen som blev en sommartunika för lång, men nästa återbruksprojekt kke?

Fangoria sa...

Så roligt att se alla kreationer och påhittigheten! Jag har en egen utmaning med mig själv, Veckans re-do, hållit på sen i November på allvar, en re-do i veckan men enbart omsydda kläder. Men är det ok om jag hänger på er? =)

Anonym sa...

Hihi nu är jag också med blogg -fast jag har ingen aning om hur man lägger in bilder....än =)
Var lite trist att bara vara med i en utmaning sådär lite i smyg (som Lotta skulle ha sagt!) Så tja det kommer väl en adress bara jag kan få nån att lära mig det där med bildhantering då =)

/Aina