cookies

lördag 21 januari 2012

Sista chansen att handla för Afrikas barn - tiill Barncancerfonden

Barncancerdagen 2010. Fotograf: Charlotte Gawell

Jättestort tack för er hjälp att samla in över 4000 kr till Handla för livet och barnen i Afrika. Tack för att ni varit generösa.
Just nu händer det inget på sidan och många av produkterna har legat rätt länge. Jag hinner inte att vara aktiv och marknadsföra sidan så som det borde göras för att den ska vara igång hela tiden. Sidan är helt enkelt beroende av att den drivs av sig självt och marknadsförs med djungeltelegrafen dvs av er läsare och bloggare. Det är segt just nu så därför lägger jag nu ner insamlingen men behåller sidan.
Jag tar bort alla inlägg och startar om med insamling för Barncancerfonden, tror jag. Vill ni vara med på nytt så är ni MER än välkomna. Jag gillar idén om Handla för livet och vad vi tillsammans ändå kan göra. Över 4000 kr är inte dåligt alls. Kan vi dra in samma summa till Barncancerfonden så vore det värt ett stort HURRA!
Jag tror att vi gör så att varorna ligger i max 1 månad sen tas det bort om de inte blivit sålda. På det viset blir det mer ruljans och kanske mindre saker att "bläddra" fram på sidan. Hittar man nåt man vill köpa så är det lite bråttom helt enkelt.
Vad säger ni?

1 kommentar:

Skaparstigen sa...

Låter jättebra! Jag ska skänka en snuttetrasa, men mailar dig om det imorgon kanske. Just nu har jag fullt upp med att mykoplasmahosta framför en hemtenta med alarmerande snar deadline. Blä!