cookies

söndag 15 januari 2012

Dags för uppdatering

"Handla för livet" behöver en uppdatering för att hålla sig vid liv. Idén är bra men jag behöver hjälp annars kan den inte leva vidare. Vill ni vara med och skänka grejer som ni gjort själva?
Vill ni handla? Ska vi byta fokus på insamlingen? Förslag mottages. Unicef står som mottagare just nu med fokus på Afrikas horn.
I vilket fall som helst kan det vara läge att plocka bort sånt som legat länge och inte hittat sin köpare och samtidigt få in lite nya artiklar. Blandad kompott är bäst. Vuxen, barn, inredning, smycken mm.
VIll ni veta mer så maila mig. Ni hittar mailadressen till höger i bloggen.

Foto: © Kate Holt/UNICEF

4 kommentarer:

Carro/mysigtdesign sa...

Jag tycker att idén är jättebra, men kanske behövs det någon slags marknadsföring för att det ska funka. Något "månadsbrev" andra kan publicera på sina bloggar. En tävling... Vet inte riktigt. Jag ska se om jag har något att bidra med efter helgen.

Klockarbarn sa...

Du har säkert helt rätt. Frågan är bara hur jag ska göra. Facebook är inget för mig. Jag varken vill eller hinner logga in där och skriva. Ett månadsbrev skulle man ju tänka sig. Får se vad vi gemensamt kan komma fram till.

Elin sa...

Hej!

Jag tycker iden i sig är jättebra, men frågan är om det skulle fungera bättre att ha något tidsbegränsat typ kampanjer som håller på i kanske en månad och att man bara har dem någon gång ibland. Då kan man lägga upp en vara och samtidigt göra reklam på sin blogg, blir det inte sålt försvinner varan och man kan välja om man vill lägga upp den igen nästa gång det blir en insamling, på så sätt blir det lite mer ruljans. Hoppas du förstår hur jag menar, det är en tanke bara...

Ha det gott!

Emma sa...

Lite mer marknadsföring hade inte vart dumt. En enkel fb-sida som länkar till bloggen? Lite ruljangs är nog oxå bra. Jag har lite saker som jag gärna lägger upp, mailar snart. Vad sägs om månadens utlottning? Facebook är ju bra, för där hittar andra det och inte bara vi som läser sy och pysselbloggar, tyvärr..