cookies

tisdag 8 mars 2011

Cyber symöte

Så var det tisdag igen och jag har avslutat ett par, tre olika projekt i veckan som jag redan har bloggat om så det känns som fusk att visa upp det igen. Ett av dom har inte kommit med i bloggen ännu för det väntar på en omgång i tvättmaskinen. Det är en mössa i galna färger. Ni kan kika i tidigare inlägg om t ex min överpimpade dörrkrans av trädgårdsskräp. Gjorde klart även mina tofflor som blev för stora och passar min man...
För övrigt lider jag av ett stort problem som kallas UFO (un finished project). Jag ljuger inte när jag säger att jag har 6-7 olika stickningar på gång. Det är endast 2 av dom som jag tror har överlevnadskraft. Jag måste sätta mig ner och repa upp dom andra för de triggar just nu bara mitt samvete.

Över till symötesprojekten. Jag har startat med att använda upp tygbitar i kartongen som står i syrummet. Där hamnar resterna från mina projekt och den svämmar över just nu. Tyckte att mitt docktäcke blev så fint att jag gör ett till men med rutor denna gången. Det kan bli bra present till nåt barnkalas framöver. Här nedan ser ni två olika på gång. För man kan ju inte bara sy på ett....

En solig dag fick jag starka vårkänslor så jag tog fram lite våriga garner av Svarta fårets Tilda. Ljusgrönt, vitt, lila och turkos, härligt. Jag har inte bestämt mig för om det ska bli en tröja eller om jag ska göra en "kombo"tunika. Stickar uppifrån och ner så jag behöver inte bestämma mig riktigt än.

7 kommentarer:

eddy sa...

superhärliga färger du valt att sticka i. ska bli spännande att se vad det resulterar i. kram på dig

Hundra procent husmor sa...

Ja men då blev väl din man glad :-) Den som spar han har.. heter det. Tänk vad mycket fint man kan göra av små överblivna tygbitar.

Alma sa...

Vilka fina docktäcken!

Jessica sa...

usch, du har lika många UFOn som jag.. När man flyttar kommer alla fram och man får nästan skämmas. Starkt av dig att avsluta lite!

Dorro sa...

Lapptäcket kommer bli väldigt fint! Det är så roligt med lapptäcken för tyger som man inte tycker passar ihop egentligen blir underbara tillsammans i ett täcke!

Husmorsskolan sa...

Hej!

Ja, visst blir man sugen på att sticka i vår-färger! Jag var i garnaffären igår och det är rent livsfarligt att gå dit nu när de fått in en massa nya vår och sommar garner;)

Lapptäcken är så fint! Tacksamt att göra dem i dockformat, så blir de färdiga lite snabbare också:)

Hälsningar från Maja

Made by Ina sa...

Haha ditt inlägg var att läsa om sig själv.
Jag är likadan har massor av projket som inte är avslutade.
Men ibland är det skönt att samla på sig lite inspriation för att sätta igång igen ;)
Ser ut att bli ett fint lapptäcke!

Kram Marina