cookies

fredag 19 oktober 2007

Tyger - Nea Nobelle


Fick idag mina velourtyger och muddväv från Nea Nobelle. Härliga goa färger. Ska fundera ut vad jag ska sy av det men lite muddbrallor blir det i alla fall. En skön klänning kanske?
Jag är ju en sån fegis när det gäller tyger. Vågar inte riktigt klippa och är inte heller helt nöjd med mönster som jag tidigare använt. Svårt att få till muddarna till byxorna och veta hur höga de ska vara i gren-midja före det att mudden kommer på plast. Blir det för långa så kanar de ju ner och det blir världens hängbralla. Går ju att justera visserligen men vad skönt det vore att träffa rätt på en gång.

Ska gå och klappa på velouren nu....

11 kommentarer:

malin sa...

Jag fick också ett lass med velour därifrån igår, och har tom hunnit tvätta upp dom :) Har dessvärre inte tid att klippa i dom idag, för vi har ettårs kalas hela dagen :)

Anonym sa...

Malin:
Ja just det ja. Tvättas ska det ju göras...brukar slarva med det...
Ska göra det nu. Vilka färger köpte du? Tvättade du dem ihop eller var för sig?
/Klockarbarn

Gekko sa...

Vilka härliga färger! Jag har varit för snål till att beställa därifrån... Lade dock en beställning hos Stoff och Stil idag. Nu är det bara att vänta!

Botilda sa...

Åååå, jag får vänta ändå till i övermorgon ;-) Då går jag å andra sidan på öppet hus hos Neanobelle och kommer väl rätt säkert därifrån med mer än det jag beställde, misstänker jag. Speciellt efter att ha sett dina jättefina färger här.

Anki sa...

mm.... vilka härliga färger.
Jag tycker det börjar bli så grått och kallt men dom glassiga färgerna värmer :)

KLOCKARBARN sa...

Visst blir man glad av fäger. Nu när det blir mörkare och gråare ute borde vi väl klä oss mer färg, tycker jag. Ofta klär vi ju oss i mörkare och dovare färger då. Jag gillar starka färger som ni förstår året om, både på mig själv och mina barn. Ofta får man ju fler kommentarer om kläderna då.

malin sa...

Jag beställde bara gult och brunt och dom vågade jag inte tvätta tillsammans. Men vilken underbar kvalite det är på velouren!

Hemsytt sa...

Instämmer med de andra, underbara färger!

Anonym sa...

Malin: Nej, jag vågar nog inte heller tvätta gult med det andra. Orange och röd går nog bra. Jag blir lite nervös med så fin kvalité på tyg. Nu känns det som om jag MÅSTE lyckas annars är det ju bortkastade många pengar....hjälp
/Klockarbarn

Jes sa...

Guuud vilka underbara färger du har köpt. Ska oxå ta och köpa där i från när ekonomin tillåter, kanske på sy mässan!!! Har tänkt att önska mig tyg där i från i födelsedags present & till julklapp.

KLOCKARBARN sa...

Jes: Ja, det är ju jättebra present att önska sig.

Det är allt lite dyrt men det går ju inte att få tag i såna färger nånstans häromkring så vad gör man...