cookies

torsdag 4 oktober 2007

Klänning på galge och byxor i action
En nysydd klänning (tog 5 dagar) borde går på ett par timmar på sin höjd men här hemma klipper jag lite en dag sen syr jag en söm och måste stänga av symaskinen igen för att nån liten älskling bråkar eller vaknar. Så det har tagit LÅNG tid att sy denna superenkla klänning.

Min stora tjej går inte på dagis. Jag fick dem så tätt och därför fanns det ingen anledning att sätta den största på dagis när nr 2 kom. I början var det ganska lätt. När den stora sov middag så passande jag på att gå och lägga mig med bebisen och bebisar sover ju gärna. Nu däremot sover de omlott eller inte alls (den stora). En är så gott som alltid vaken och så har det varit minst ett halvår nu. Det hade varit skönt att nån dag själv få sova lite mitt på dagen för att få vara liiite piggare. Men jag klagar inte, inte på nåt vis. Jag får sova rätt bra på nätterna numera.


Ni får också se de rosa frottébyxorna in action.

9 kommentarer:

Jes sa...

ÅÅÅ detta underbara klövertyg, har blivigt en personlig favorit. Har inte sätt de i blått förut. Fint med röda kanter till det blå. Har du mycket av de ?

Jes sa...

Hej igen om du har mycket av det blå klövertyget är jag intreserad av ett tygbyte, om jag har något du vill ha villsäga :)

Anonym sa...

Hej Jes
Jag hänger med på hur du menar med resår i mudden. Det ska jag prova nästa gång. Jag har bara kommit över ett par mycket små tygstuvar av det klöver tyget. Det är ganska grovt vävt, lite grövre än vanlig bomullsväv och det har lite ljusare små fläckar av vitt som inte syns på fotot men det ingår ju i tygets utseende så inte stör det mig. Jag har lite kvar så om du vet hur stor bit du skulle behöva så kan jag mäta och se om det räcker. Jag kan nog få ut ett par såna här förklädesklänningar till i stl 3-6 mån.
//Klockarbarn

Jes sa...

Super :) ska hem & mäta vad mönstret kräver. Mailar dig.

florin design sa...

GAHH!!!! DETTA UNDERBARA TYG IGEN!!! HAR INTE HELLER SETT DET I BLÅTT FÖRRUT, VERKLIGEN UNDERBART FINT!

Botilda sa...

Kan bara instämma - det är så fint och det blev så bra, trots att det tog tid.

Själv har jag nu gått tre tillfällen på dyra sykursen och sytt en enda liten söm… Men det blir väl mer sen när tygerna är tillklippta och jag kan maskinerna bättre - deras maskiner är monster!

Jes sa...

Har skickat mail till dig

Gekko sa...

Instämmer, tyget är ju bara för snyggt! Jag och Jes har hängt idag och jag har pratat om just det tyget (och många andra:-D). När jag läser här är jag glad för att vi bestämde att skola in Gullklumpen i dagis. Hon får ju bara gå 3 timmar sen men det hjälper ju lite iaf!

Hemsytt sa...

vilken fin klänning du sytt, hittade det tyget på loppis igår, fast i gult, får se vad det blir av det.