cookies

fredag 21 september 2007

Höst i trädgården

Vackra höstdagar i solen är ju så sköna. Det var några dagar sen nu. En sån dag fann jag lillan sittande i fågelbadet. Det var fortfarande vatten på botten av bladet.


Äppelträdet är så vackert med sina röda äpplen. Inte riktigt mogna ännu. Den som väntar på nåt gott...ska bli äppelmarmelad, äppelgelé, äppelmos och kanske äppeldricka om jag orkar göra nåt av det. Förra året gjorde jag mos och marmelad.

För att gå vidare efter baskerspektaklet så sydde jag ett par knallrosa frottébyxor. Ja visst, det är andra paret. Jag köpte en pytteliten styvbit för 7 kr på second hand (oanvänt tyg) och fick ut två par brallor i storlek 80/86. Inte illa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Nu hälsar jag på tillbaka! Lite slööö helt enkelt. Och blyg... Det känns konstigt när nån skriver som man kan träffa på på stan när som helst. Eller på loppis vad det verkar. :)
Kommer också uppifrån Dalarna, Doris Daisy är min kusin. Har tänkt försöka ge mig på den där swapen... Aldrig gjort sånt förr... Nåja. Ha en skön helg! :)

Anonym sa...

annaa:
Det är nog ingen större fara om vi springer på varandra på stan. Du skulle nog inte känna igen mig ändå eller jag dig för den delen.
Jag är från stan men min make från Falun.
/Klockarbarn