cookies

torsdag 20 september 2007

Baskern med oändliga möjligheter ;-)

Jösses, varför valde jag att göra denna basker?
Det är verkligen inte min stil. Jag ser väldigt hemvävd ut i den. Makens reaktion var tydlig.
-Du ser ut som en bildlärare.
Ja, ursäkta nu alla bildlärare för det var makens ord. Jag tror han menade att baskern är i stil med vad konstnärliga personer gärna har på sig och jag har oftast inte såna kläder på mig.
Jag passar verkligen inte i min. Den är för liten och trång så det där hänget kommer inte fram utan blir mer som en potta ovanpå skallen. Roligt hade vi, maken och jag, när jag provade den igår kväll. Jag kunde forma den lite hur som helst. Får ta kort och lägga in senare i kväll. Det blev en sån där rysk hatt ochman kunde få ett stuk som passar vilken fransman som helst och vidare en keps?
Bildbevis utlovas....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är tur att man kan glädja någon med lite tokigheter. Kanske passar bra i julklappsbytet eller till någon annan julklapp.

Kramar hemlisen

Agata sa...

Tror du inte det är en fråga om färgval? Har sett den i ärtgrönt och rosa och då är den riktigt rolig.
Grått och svart, som jag har, är också riktigt trevligt.

Klockarbarn sa...

Agata: Jag tror precis som du att det visst handlar om färgval till största delen och sen skulle jag nog valt att göra den lite större. Jag funderar på om inte brunt och rosa skulle funka fint. Grått och svart låter ju också bra men denna gången fick jag för mig att våga gå utanför mina vanliga färgval och vips så blev det jättefel. Jag tror ändå på den efter en omgång blockning och mig på invänjning. Ihop med en svart kappa så blir den nog helt okej.

Edyta Nyman sa...

Jag är ju lärare (matte/natur) och jag har behörighet till att undervisa i bild. Den mössan skulle nog passa mig perfa ;)

hi hi hi

/e

Dödergök sa...

Jag älskar min dragspelsbasker (bilder finns på min blogg under färdiga objekt) men jag var väldigt skeptisk under arbetets gång, den kändes väldigt kulturtantig, men väl på ser jag mer ut som en ligist. Men sen ökade jag på maskantalet också.
Fast å andra sidan är jag ju bildvikarie! :)

Klockarbarn sa...

Dödergök: Din mössa är ju också finare än min. Skulle också ha gjort min större. Men den var så trist att sticka att jag inte gör om den igen.

Kajman: Du kanske vill ha den då? ;-)

Edyta Nyman sa...

Jag tokgillar den, men jag tror tyvärr att den kommer att bli lite för liten för mig. Jag har ganska stort huvud.

Jag brukar ha tokiga mössor och den hade varit toppen.

/e