cookies

tisdag 4 september 2007

Fryser ni också? Kanske detta är bra?

Jag är en liten fryslort. Fasar för vintern och vedeldning i huset. Man kanske skulle ta och sticka ett par såna här. Sen dra ett par vindtäta överdragsbyxor över så kan man nog klara höstvindarna ute i lekparken galant. Snygga? Tycker inte det men nog varma. Ser inte ut som de skulle sitta uppe så bra bara.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det va det fuuuulaste jag har sett.

/N

Anki sa...

ajajaj tror dom sticks...
;)

Anonym sa...

Vill du verkligen ha ett par sådan????? som sticks och kliar.

Hemllig vännen

Anonym sa...

Nej, det var på kul. Jag fattar inte riktigt idén med dem. Drops har ju en hel del fint men så ibland kommer de allra konstigaste och fula grejer upp på deras hemsida.
/Klockarbarn

Anonym sa...

Jag trodde inte det heller att du ville ha ett par sådan konstiga grejer men man vet aldrig. Frågar man inte så får man inget svar.

Kramar Din hemliga vän

Liksom sa...

Men...varför inte?! Är det ingen som har några stickade strumbyxor? I andra färger (typ svart eller grått) så tror jag inte de behöver bli så fruktansvärt fula...varma lär de ju bli i alla fall som sagt ;)

Anonym sa...

Jo då, jag har strumpbyxor men inte så tjocka som hemstickade skulle bli. Detta exempel innehåller alpacka och nog för att det är mjukt med det sticks, i alla fall när man har det på huvudet och inte har så mkt hår (som t ex min man som nyss provade sin nygjorda mössa) så jag kan tänka mig hur det skulle kännas på låren.
/Klockarbarn