cookies

onsdag 12 september 2007

Förkylningstider

Båda barnen är jätteförkylda. Den stora är lite bättre idag men den lilla...stackarn...
Ögonen rinner och är alldeles röda och näsan rinner ikapp med ögonen. Nu har hostan dykt upp också. Själv har jag sovit så där med ett barn vid varje sida i en 90 cm säng. Pappan har sovit gott i en 120 cm säng helt ensam. Tycker ni att vi har konstiga mått på våra sängar? Beror på att när vi flyttade ihop för 5 år sen så hade vi båda nya sängar. Man går ju inte och köper en dubbelsäng då. Nej, vi satte ihop de vi hade istället (dvs 90+120) och vips har man en jättestor säng. Praktiskt när man får nattliga besök av små barn eftersom det finns gott om plats. Praktiskt förresten? - de sover ju i alla fall bedvid mig i 90-sängen, så gott om plats var ju en lätt överdrift.

Inspirerad av Majthjo sydde jag ett fodral till näsdukarna men det blev inte så bra...Skitsamma, blev ju snyggare än plastförpackningen man köper dom i. Får väl köpa ett av Majthjo istället ;-)

5 kommentarer:

Jes sa...

Det var väll inget fel på ditt fodral. Vi har som ni sen K kom till värden, 120+90säng fast det är jag som brukar ligga i 120 sängen ofta med K. Ända sen vi flyttade ihop för 9 år sen har vi sovitt 2 i en 120 säng under samma täcke, vi fick alltid höra att den måste ju bli jättetrångt & vem blir utan täcke, men det tyckte inte vi. Detta är dock ett minne blott nu:)

Gekko sa...

Jag är visserligen inte jätteförkyld utan bara lite snuvig, men jag borde nog också ha en snygg förpackning till mina näsdukar... Din ser ju fin ut på bilden!
Hoppas att dina små blir bättre snart båda två, och att du lyckas putta över en av de iaf till pappan!

KAJMAN sa...

Snoriga barn som vill sova bredvid mamma - då är vi två.

hälsningar
E

Anonym sa...

Har haft 2 barn TÄTT intill mig inatt oxå....

Säger som innan, mobil- eller näsduksfodral....hm
;)

T

Anonym sa...

T: Du är en ELAK människa men det är väl det man ska ha sina systrar till - att vara kritiska till det man gör ;-)
/Klockis