cookies

söndag 16 december 2012

Välkomna till sista delen återbruk

Varmt välkomna till sista delen i återbruksutmaningen för denna omgången. Ett stort tack till alla deltagare som visat fina inspirerande bidrag. Tusen tack för utan er hade det inte blivit nån utmaning.

Mitt återbruk idag håller inte i avslutningsklass direkt men jag gillar det ändå. Jag deltog på en liten men naggande god julmarknad igår och behövde prislappar. Jag har skrivit priset på visitkort tidigare men det kändes som mkt arbete att märka upp alla grejer. Istället tog jag dessa nypor som jag fått av en kollega. Lite tavelkritsfärg och en penna. Så där. Återanvändningsbara skyltar små nog att sätta på det mesta egentligen.
Kanonbra.
Den enda nackdelen är att pennan som jag köpte på Granit inte vill släppa helt på tavelfärgen. Antingen är det pennan eller så är det dålig färg (Biltema). Jag tar bort färgen så mkt det går sen är det en snabb sak att stryka på ett nytt lager färg om man behöver.Här lämnar du din sista återbrukslänk i denna utmaning. Vi kanske ses i en ny utmaning framöver. Ingen vet.

11 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Jag har läst på nån annan blogg att den där pennan är svår att tvätta bort, så det kan nog vara den det är "fel" på. Ska du sälja nån gång igen så kan du ju spara skyltarna annars.
God jul och tack för det arbete du lagt ned med återbruksutmaningen!

Tyg och otyg sa...

Ja, du skrev ju att det var lätt att måla över dem, ja. Läste visst lite slarvigt. :)

Susanne Johansson sa...

god jul och tack för en trevlig utmaning!

Åsa.Li sa...

Önskar också dig en riktigt fin jul och hoppas på fortsatt utmaningar längre fram. Blir faktiskt tomt utan:-)

lopplisa sa...

Tack för den här gången! Hoppas på en ny återbruksutmaning framöver!! Det är ett trevligt sammanhang att tillhöra och inspireras av! Och smart tips på prismärkning! Det ska jag ha i åtanke till/om jag någon gång står och säljer lite prylar. Ha nu en riktigt skööön jul!! =)

hennihenni sa...

Tack för den här omgången, jättekul har det varit!

Fangoria sa...

Tack så jättemycket för utmaningen, har varit kul!

himmelriket sa...

Tack för inspirerande tips från alla som varit med, så kul att se vilken kreativitet det finns . Många bra tips! Jessica, du får gärna lämna garn, det som inte går åt lämnar jag till en tjej som gör babysockar till Rumänien. Kanon! // hälsning Ulla

HH JaJa! sa...

Jag håller med övriga. Utmaningen bör återbrukas! Kanske någon som vill dra igång en julutmaning förresten? Om inte poppar det upp någon liten ide hos mig i detta nu...!

creando sa...

Fint tycker jag! Och jag tror att det är pennan. Känner igen problemet nämligen :)

Kraja Maria sa...

Gillar dina klädnypsskyltar!
Tack för att du orkar utmana oss andra i återbruk! Gillar det verkligen men har inte kunnat vara med alla veckor.
Önskar dig en härlig julledighet! Jag ska pyssla lite på min iaf... ;)