cookies

söndag 9 december 2012

Mina bästa klädåterbruk - vilka är era?

Idag ska jag visa de jobb jag gjort som fått störst uppmärksamhet utanför bloggen.
Denna kofta får kommentarer varje gång jag använder den. Främmande människor kommenterar vilken fin tröja jag har. Det känns jätteroligt att själv veta att den kostade mig 25 kr på Erikshjälpen . Det behöver ju inte dom få veta....
Med lite arbete blev den fullt användbar. Den är så himla skön mot huden också. Världens bästa kofta som jag använder jättemycket
.

Sen kommer mina skor. Det är ingen som fattar att jag målat dom själv. De är kul och sticker ut. De är använda på 3 fester sen jag gjorde om dom och de får många uppmuntrande kommentarer varje gång.Så! Visst borde vi alla göra mer återbruk av trista kläder oavsett om vi köper dom second hand eller plockar fram det ur vår garderob. Vilka är era bästa återbruk?
Passa på att visa upp dom i länkverktyget. Detta ingår inte i min återbruksutmaning så det är varsågod för vem som helst.
Visa gärna i länkverktyget här nedan.

När ni lägger in en länk tar ni bort http:// som står där först annars funkar inte din kopierade länk.

4 kommentarer:

Kraja Maria sa...

Så roliga skor!! Ska genast tipsa min syster om de:) Kunde inte välja, så jag la upp hela tre återbruk som jag verkligen är nöjd med resultatet, alla kläder. Ser mycket fram mot att se andras bidrag. :)

Kraja Maria sa...

Något hände, ingen ville fastna, försökte om och om igen, plötsligt ligger där fyra återbrukade kläder... Ber om ursäkt för att jag tar lite stor plats... ;)

hennihenni sa...

Jag har också målat ett par skor - tycker absolut att fler borde syssla med sådant! Koftan är ju supersnygg.

Helena- Mormorsglamour sa...

Vilka läckra grejer du gjort!
Visst är det kul när man satt sin egna lilla toutch på saker och ting, och det bästa är som du säger att det dessutom inte kostat så mycket.
Kram
Helena