cookies

måndag 19 november 2012

Återbruk av inlägg

Jag är en katastrof idag. Har inte gjort nåt färdigt återbruk. Jag återbrukar däremot ett inlägg jag gjorde i våras för jag tycker att det passar bra i sammanhanget. Klicka på länken för att komma till inlägget.
Varsågoda att länka ni också oavsett om du är med bara denna gången eller flera:

10 kommentarer:

lopplisa sa...

Informativt och tänkvärt!! Bra inlägg att återbruka!!

hennihenni sa...

Ja visst, dubbelt återbruk!

Tyg och otyg sa...

Äh, inte ens du kan väl hinna göra nåt varje vecka? :) Det var ju bra att du hade ett sådant bra och träffande inlägg att återbruka istället. Det är ju ett budskap som förtjänar att upprepas, även om vi som är med i Återbruksutmaningen kanske är ganska väl införstådda med det. Ha en bra vecka!

Tyg och otyg sa...

Jag tror inte att det måste vara just korkar till stämplarna faktiskt. Sådana där plastlock som du gjorde magneterna av förra veckan borde funka bra, eller PET-flaskekorkar, eller trådrullar. Det viktiga är väl att man har nåt att hålla i. :)

Susannesblogg sa...

Detta var helt perfekt hemma och till mitt jobb på förskolan. Det är inte lätt att alltid va på topp i vardagslivets stress att ha ett inlägg varje månadg. Jag är så tacksam för att din utmaning finns. Jag fick till slut ihop ett återbruks pyssel av en slump.

Klockarbarn sa...

Tyg och otyg: Ja, vi är nog rätt vana att tänka återbruk och loppisar i "utmaningsgruppen". Förhoppningsvis kan vi inspirera andra att våga testa också.

Unknown sa...

Gilla skarpt ditt inlägg! Så mycket tänkvärdt!

himlaverket sa...

Hur man än gör så har man rumpan bak, brukade kloka mormor säga. Man kan inte hinna allt man vill, men man är bra ändå:)))kramis Ulla

HH JaJa! sa...

Jag är jättestolt över de loppisgrupper jag har startat på Facebook (har skrivit om dem lite här: http://hhjaja.blogspot.se/2012/11/tank-om-tank-ratt.html ) Det ökar verkligen medvetandet hos folk som tidigare inte tänkt återbruk. En berättade för mig häromdagen att hon inte köpt ett nytt plagg på hela hösten (till skillnad från tidigare är det en enorm skillnad!), en annan hittade en hel outfit till ett dop där. Många nya sådana berättelser blir det hela tiden! Underbar reklam för kläd- och prylreinkarnation!

Bra återbruk av dig även denna vecka!

Mia sa...

Tack för påminnelsen! Ibland är det lätt att trilla dit och köpa nytt bara för att. Nu fick jag en välbehövlig spark i baken till mer återbruk, även om jag kanske inte hinner till måndagsutmaningen. Det är ju så kul att se vad alla hittat på under veckan.

Tack också för din påhälsning inne hos mig!