cookies

lördag 2 april 2011

Födelsedagskjol
Barnen är bjudan på kalas idag och sent i gårkväll kom vi på att alla lämpliga grejer i presentkassen var slut. Ja då får man väl sätta sig vid symaskinen då * oj oj oj vilken otur jag har :-) *

Barnen fick välja på att antingen ge bort en kjol eller en mössa. Utan alternativ hade de kunnat hitta på vad som helst och det vågade jag inte. De valde en kjol. Jag tog en kjol som tjejerna gillar och i rätt storlek och gjorde en nästan likadan. Tyget valde jag. Ville ha tjejfärger utan att den skulle bli för rosa. Jag använde mudd i midjan för att det går fortare att sy (det var ju sent på kvällen) och sen gjorde jag en ficka med motveck också så det hände nåt kul. Kjolen har en underkjol med påsydd tyll. Jag blev nöjd och barnen också så det här blir nog en kanonpresent. Man kan tycka att det möjligen är lite mycket som kalaspresent men man får tänka på att de är två stycken som går på kalaset och att kjolen bara har kostat mig tiden. En mössa hade varit mer lämplig kanske. Tygerna är återanvända gardiner och det är bara muddväven och tyllbiten som var ny men de har legat här i ett år minst.


Lillasyrran min känner nog igen tyget i kjolen........

6 kommentarer:

Heimlaga sa...

Visst är det kul när barnen vill ge bort hemsydda grejer!

Jessika sa...

Kanonfin kjol!! Min stora tjej hade blivit jätteglad för den... en snurrkjol! :)

HönaPöna sa...

snygg! roligt att ge bort personliga saker, och alltid roligt att få!

jejja79 sa...

superfin kjol. Jag hade blivit jätteglad om jag hade fått något hemmagjort i födelsedagspresent =) Hoppas att paketet gick hem hos kalasbarnet.

Fangoria sa...

Oj vilken fin present!!! Supersnyggt med den stora fickan och tyllen!

KLOCKARBARN sa...

Tackar!
Jo den gick hem som tur var både hos barnet och hos mamman.