cookies

fredag 18 februari 2011

Vad roligt - jag måste ta chansen!!!

Att gå på syfestivalen när den kommer till Jönköping. Jag brukar alltid missa sånt här. Självklart jobbar jag den helgen men det kan jag ju alltid byta bort med någon kollega. Är det någon mer bloggerska som ska gå? Kanske kan vi sammanstråla? Jag känner ingen medbloggerska i verkliga livet så att säga. Intresserad av att lära känna Klockarbarn lite mer?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ingen bloggerska, men däremot en flitig bloggläserska som bor i Tranås. Det är ju inte så långt från Jkpg så jag ska absolut åka!!
Hör av dig om du vill ha "sällis"!

Kram Anna H
helgesson@calypso.se

AMDAdesign sa...

Jag ska gå =) Träffas gärna vet inte om jag har sån tur att jag kommer vara barnledig men jag ska jobba på det =)
amdadesign@gmail.com

Maria sa...

Jag har funderingar på att åka dit. Det vore kul!

Klockarbarn sa...

Det verkar arta sig till en liten skara som kan träffas en stund eller ha sällskap på syfestivalen. Man kan ju såklart välja om man vill ha sällskap eller bara ta en fikapaus tillsammans. Vi måste ju inte hänga ihop hela tiden men det är u roligt, tycker jag, att få lite ansikten på er där ute i cybervärlden och kunna känna igen er ute på stan. Kanske lära känna varandra och göra trevliga hobbyrelaterade utflykter kanske i framtiden? Fler är välkomna om ni vill

Maria igen sa...

Jag tycker också det vore kul. Är det någon som bor åt Linköpingshållet? Jag har körkort och bil men jag gillar inte att köra långt utan sällskap.

Klockarbarn sa...

Maria:
Nej, jag bor i Huskvarna (grannstaden till Jönköping). Amandha bor i Jönköping och Anna i Tranås. Vi får hoppas att någon mer kommer som du kan samåka med en bit i alla fall.