cookies

fredag 4 februari 2011

OH MY GOD!!!!! Hjälp
Ser era barns rum ut så här också?


Det är en liten, liten, ytte pytte liten tröst att det är två barn som stökar till så här. De delar ju rum så då blir det väl dubbelt med grejer och dubbelt så stökigt, eller?
Har ni tips på hur man ska organisera detta kaos?
Glöm ej utlottningarna i tidigare inlägg.....snart dragning.

8 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Tycer inte det ser så farligt ut...............
Rummet är ju stort!/Åsa

Maria sa...

haha... ja för det första kan jag tipsa om vad man INTE ska ordna med: Lådor. Barn verkar inte tycka om att man gömmer saker i lådor och boxar, då bara MÅSTE det hällas ut på golvet! =)

Svart sopsäck brukar jag tänka när jag går in i ett sånt här rum, men trösten brukar ju bara att det oftast ser värre ut än det är!

Linda sa...

ja mina barn har mindre än hälften så stort rum och dubbelt så stökigt ;)
jag skulle rösta för fler hyllor på väggarna och nån hängförvaring (typ ikeas i nät)

rino sa...

ha ha, dina barn HAR iaf ett ordentligt rum!

Igår var min 5åring upprörd för jag hade städat upp alla typ tusen dinosaurier. - Vad har du gjort! Nu måste jag ju ta fram alla igen. Du får hjälpa mig!

Malin sa...

Åh, ha ha!!! Vad skönt att se att man inte är ensam om kaoset! Mitt tips! Sälj bort allt som verkligen inte ligger en varmt om hjärtat på loppis! Det gjorde vi förra helgen och det blev succé! (rummet är dock stökigt som attan ändå, men hade vi inte gjort det så kan jag lova att det hade varit än värre!)

Ha en trevlig helg!

Kramar

klockarbarn sa...

Bra förslag ni kommer med. Jag har redan en nätförvaring som inte syns på bilderna. Däe får ingenting ligga kvar utan barnen river ut allt i den och bäddar sen till "djuren" istället. Är alltså oftast tom sånär som på ett nedbäddat gosedjur.
Lådor är nog ett gissel för ungarna ser inte vad de har och river ut allt istället. Det dumma i det rummet är att det är väldigt stort men det finns inte mkt väggutrymmen att ställa hyllor mot eller hänga upp saker på. Antagligen är det i och för sig bara jag som förminskar möjligheter och inte "ser" längre. Fortsätt gärna tipsa.
KLockarbarn

Jenny B sa...

Mitt tips är större expedithylla med tillhörande tygbackar (de hårda kan repa och dessutom är tygbackarna billiga och går att fälla ihop lätt). De tillhörande backarna fyller hela fyrkanten så det ger ett lugnt intryck. Att det sedan är kaos i dem är en annan sak....
Annars är jag sjukt avundsjuk på det stora fina rummet.

klockarbarn sa...

Flera kommenterar det stora rummet och ja visst är det stort. Det är husets största sovrum (vi har bara 2). Barnen fick givetvis det största. Bara vardagsrummet är större, tyvärr onödigt stort.
/klockarbarn