cookies

torsdag 1 oktober 2009

Höst + lön = garn


I och för sig köper jag alltid garn och oftast blir det mer än ett nystan när jag handlar. Denna gången blev det garn för 500 spänn. Det ska bli sjal/halsdukar, tovade mössor, vanliga mössor och tossor.

Sen senaste inlägget har jag åstadkommit 1 par tossor och 1 par vantar och en randig toppluva av restgarn. Men ni har ju redan sett en massa bilder på liknande grejer så jag avstår att blogga om det.
Symaskinen och jag är kompisar igen. Jag har städat den och trätt om trådarna och upptäckte då att en tråd hoppat ur sitt läge. Pinsamt men sant. Det verkar inte vara fel på maskinen trots allt. Förlåt Pfaff. Jag är ändå inte helt nöjd med tanke på att den är så känslig vad det gäller olika trådkvaliteter. Det blir inget byte än på ett tag men jag är fortfarande intresserad av era erfarenheter av overlockmaskinerna.

3 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Spännande att se vad du ska göra med alla nystan./Åsa

Martina sa...

http://vackravega.blogg.se/2009/october/goder-afton.html

ville bara tipsa dig om denna tävlingen-för dig som syr!

ha de gott mvh Martina

knappologi sa...

Måste bara kommentera det där med teknik och sömnad. Satt med ett liknande problem för ett antal månader sedan...maskinen ville inte och jag började skruva....Det visade sig till slut att en nattgäst velat släcka maskinen(som står på gästrummet) och provat alla tänkbara knappar, däribland den som tar bort de tänder som matar fram tyget. Lättat och glad, jag som nästan lämnat min gamla arbetshäst på skroten ;)
Mvh Mia