cookies

söndag 25 oktober 2009

Shopping bags

Det finns ju en hel del snygga tygpåsar att köpa. Jag fyndade 2 st i Tyskland i nylon (20kr/st) som låg snyggt förpackade i en liten väska i storlek med mobiltelefoner.

Här finns också snygga väskor. Jag sökte på google...."folded shopping bags"... eftersom jag vill att den ska ta liten plats. De jag har sytt blir ju stora och klumpiga och används därför bara när jag vet attjag ska handla. Det är de där tillfällena som jag bara köper lite grann som jag glömmer att ta med dom och då är det ju så bra att alltid ha en yttepytte liten sak i varje väska som inte tar plats eller väger nåt. Så här ser de ut som jag köpte i Tyskland.

3 kommentarer:

Y sa...

Jag har såna här http://www.baggu.se/ i klara starka färger. Skitsnygga, om du frågar mej.
http://wilmaandfriends.se/?p=vl_classic&c1=V%E4skor dom här är fiffiga då lilla förvaringspåsen sitter fast på handtaget.

Anonym sa...

Ja vad bra!! Har redan lagt en beställnig på 6 st.
/Klockarbarn

Efwa - Medea sa...

Smart idé att de ligger i en påse. Jag håller på att sy matkassar i tyg men som du säger, det är inget man har i väskan hela tiden. I Frankrike där jag bor mesta tiden finns inte plastkassar så jag måste ha med kasse/väska och då är ju sådana här små perfekta. Ska kolla upp länken till wilma and friends.