cookies

lördag 3 oktober 2009

Shit - minnesförlust....

Gud i himlen. Jag har tappat minnet! Tänk om jag inte kommer ihåg vilken unge som är vilken..
Hur ofta gör du betalningar med ditt bankkort? Jag gör det OFTA för jag har aldrig kontanter på mig. Häromdagen när jag köpte garn så kom jag inte på kortkoden. Har ALDRIG nånsin hänt förut att jag glömt koder som jag använder varje dag. Okej att man kan glömma ett lösenord på nån internetsida aom man besöker två gånger om året men detta. Jag har lätt för att memorera siffror så det förvånar mig faktiskt. En läskig känsla och jag kan två dagar senare inte komma på vilken kod jag har. Blev tvungen att beställa ett nytt kort.

Är detta bara en tillfällighet eller ålderns förfall (rekord tidigt) eller ett stressymtom....

F-n vad var det nu igen...2659...9562...6708....3491....5461....1648....

5 kommentarer:

Mannagryn sa...

haha, samma sak hände mig förra året och jag var också tvungen att beställa nytt kort. Jag skyller det på för mycket junkmail uppe i inboxeni hjärnan.

MinaMirakel sa...

Jag skule gissa att det är en stressrelaterad symtom./Åsa

Anonym sa...

Det låter stressrelaterat, känner igen det från min utbrändhet. Ta hand om dig och försök att inte ta på dig för mkt. Men att du blandar ihop barnen, det tror jag inte kommer hända;-)

Emma sa...

Usch!
De har hänt mig med.. Jag fick byta kort och fick en ny kod. Men de va lite pinsamt att gå in till banken eftersom jag precis innan hade varit där och fått ett nytt för att de andra knäcktes.. Men de händer nog alla, förr eller senare. Ju mer du tänker desto jobbigare blir det! Hoppas de löser sig! Lycka till!

Hello sa...

Det låter helt klart stressrelaterat det där. Ta hand om dig och styk nåt på måste-listan!