cookies

söndag 25 oktober 2009

Ronald Mcdonald hus


En kollegas familj har det svårt just nu. Deras son har fått cancer och vårdas nu på sjukhus. Föräldrarna bor på Ronald Mcdonalds hus och när sonen är piggare så kommer han också dit.

Allt inträffade så plötsligt. Det fanns inga tecken på sjukdom men en dag inträffade mkt på en gång och det blev akut operation. Jag lider så med familjen. Mammans önskan till sina arbetskamrater är att vi vid nästa McDonaldsbesök lägger en slant i insamlingsbössan till Ronald McDonlads hus. Det är ett fantastiskt ställe enligt henne.

Jag hjälper henne att skicka vidare den tanken till er alla som besöker min blogg. Lägg en liten slant i bössan eller klicka här eller på barncancerfonden. Jag vet att det är många insamlingar på gång (Rosa bandet, Rädda mammorna osv) men även en liten liten slant bidrar. Barnen är det viktigaste vi har.

1 kommentar:

lilla hjärtat sa...

Skänker en tanke till familjen, finner inte ord....jo, orättvist. Efter vår vistelse på Ronald Mcdonald hus i samband med vår förste sons hjärtoperation. Känns det så rätt att skänka en slant varje gång vi besöker Mc. Mitt i allt kaos känns det skönt att det finns ett tillfälligt hem för familjen att landa på då allt känns så ofattbart.