cookies

måndag 12 oktober 2009

Till förmån för Rosa bandet

Även det här året tänkte jag bidra med att samla in pengar till Rosa bandet. Det gör jag genom att erbjuda mina egna stickmönster för 20kr/st. Tunikamönster finns i stl runt 68/74 och 86 cl. Mössmönster finns i lite olika storlekar (ca 40 upp till 50 cm) .

Gör så här: För att köpa mönster så sätter du in 20 kr/mönster här och mailar mig sen på min hotmail (finns under profil till höger) och berättar hur mkt du skänkt och vilket mönster du vill ha.Dessutom kan man köpa min nystickade kattmössa i storlek ca 3 år (48-50 cm). Först till kvarn gäller och priset är 160 kr inkl. porto (alla pengar går till Rosa bandet). Vill du köpa kattmössan så mailar du mig så får vi se om du är först till kvarn. I så fall betalar du in pengarna till mig och sen överför jag pengarna till Rosa bandet samt skickar mössan till dig. När det handlar om lite mer pengar vill jag gärna ha lite mer kontroll...hoppas ni har överseende med det.

4 kommentarer:

Vindling sa...

Ett verkligen toppeninitiativ. Jag köpte bägge dina mönster förra året och just nu sitter jag och funderar på hur jag själv kan bidra genom min egen blogg. Vi får se vad jag hittar på.

Kajsa/Nytt om sytt sa...

Toppenidé! Jag bloggade om det också, hoppas många köper dina fina mönster.

Henrik sa...

Jättefina mönster! Den översta tröjan är fantastiskt fin.

Vi behöver alla vara med och visa att vi stödjer kampen mot cancer och inte minst bröstcancer. Ett sätt att göra detta på, är att skaffa sig ett digitalt rosa band från Bröstcancerfonden. Sitt digitala rosa band kan man sprida till vänner och bekanta genom sin epost, när man bloggar, eller genom att dela det med sina vänner på Facebook och andra sociala medier.

Här kan du skaffa Digitala Rosa Bandet 2009:
Digitala Rosa Bandet 2009

klockarbarn sa...

Ingen köpare på mössan ännu....