cookies

tisdag 15 april 2008

Närmar mig ...


Närmar mig den andra vanten. Nu är den första klar och finn fem fel...

Så illa är det inte men det blev i alla fall två fel. Jag bytte garn för tidigt i höjd med tummen men vägrade att repa upp. Jag tycker inte själv att det gör nåt att det blev fel så därför gör jag inget åt det.. Jag har använt garn som är lite tunnare än rekommenderat så jag fick förlänga min vante några varv och likaså tummen.


Nu närmar jag mig det femhundrade inlägget. Bara ett tjugotal inlägg kvar. Har bloggat ett tag nu. Det är så himla kul med all respons och andras inspirerande kommentarer. Tack för det och fortsätt gärna. När jag hinner och orkar kika lite mer på era bloggar så ska jag bli bättre på att skriva kommentarer. Se det som ett löfte.

9 kommentarer:

florin sa...

Men herregud kvinna!!!! Du är ju fantastisk!!!!

Jag är ju skyldig den nått skoj som tack för mössan men kan inte komma på vad... Förslag mottages tacksamt!!! Sen Är jag sugen på en vår-mössa till Anton oxå men det får vänta tils pengarna rullat in på kontot vid löning...

Cecilia sa...

Håller med Florin :) Och vanten är så underbart fin. Här sitter jag och suktar över att kunna sticka vanliga räta och aviga hehe. En annan gång kanske..

lyckoskatt sa...

oj vad fina de blir. du är verkligen fantastiskt duktig! jag önskar att jag hade tålamodet att ge mig på ett liknande projekt... men det har jag inte.

Emmas dagar sa...

Jättefin vante!

á Yeliqa sa...

Oj så fint det blir:) Själv är jag nöjd om jag får ihop ett par vanliga vantar innan jag lessnar :)

BONGI sa...

Tjusigt!!!

Sandra sa...

Så snyggt! Gillar verkligen färgkombin!

Och fel lär man sig bara av, jag tror inte ens att det märks, ;D

antfarm sa...

Niceig vante!

Min mormor ska alltid peka ut alla fel hon gjort när hon broderat eller stickat något. Fast hade hon inte gjort det skulle man aldrig märka något. Du har ju helt enkelt gjort en personlig variant av mönstret!

Jes sa...

Du är verkligen fantastisk!!! Du stickar så underbara saker alltid lika roligt att titta in och se vad du har pågång :)