cookies

måndag 7 april 2008

Hätta av förkläde


Har sytt min första hätta. Mönster från nån 70-tals bok jag har i gömmorna. Kerstin Lokrantz tror jag författaren heter. Tyget är från ett gammalt förkläde.

13 kommentarer:

Jes sa...

Vilken underbar liten hätta, och vilket fantastiskt tyg!!!

Anonym sa...

Tack. Skulle jag hitta mer av det tyget skulle jag bli överlycklig. Lite julvarning är det över det men allt beror ju på vad man gör av det i och för sig.
//Klockarbarn

rino sa...

söt&cool tycker jag. Inte alls julvarning, mer näbbstövlar...

Botilda sa...

Underbart tyg (och helt utan julvarning i den här formen). Blev passformen bra på hättan? Jag tycker att det kan vara svårt att få till det riktigt bra.

lyckoskatt sa...

den blev ju jättebra! jag har en gammal hätta som jag hade när jag var liten och tänker sprätta upp den och använda som mönster. den passar nämligen perfekt på bebis.

Carolina sa...

Supersöt! Jag sydde en mössa i E-slöjdtrikå från det mönstret för längesen, den blev inte alls bra. Din ser verkligen jättefin ut ;) Och tygvalet var ju fantastiskt.

Anonym sa...

Jag har ingen aning om hur passformen är på hättan. Jag har ingen att prova på. Jag tycker att det ser bra ut men det är ju en annan sak.
/Klockarbarn

kokos flanell sa...

söt hätta och fint tyg.

Laura Luna sa...

Superfin! Är den från boken "Barnkläder"

Anonym sa...

Laura Luna: Jag tror att boken heter "barnkläder du lätt kan sy själv".
//Klockarbarn

Gulligan sa...

Superfin! Underbart tyg!!

Hello sa...

Vilket underbart tyg!!!

florin sa...

Den boken har jag oxå, dubbletter tom men hättan är ju grymt stor i storlek.. I alla fall om den som enligt mönstret ska passa en liiten bebis...

Men fiiin är det!!!