cookies

söndag 9 december 2007

Julskyltning idag - mössor

Inte en enda mössa såld. Det är väl en för varm vinter än så länge. Många var framme och berömde men ingen köpte. Så vad ska jag göra med alla mössor nu? En del är fodrade andra inte. Intresserad? Julklapp?

7 kommentarer:

Botilda sa...

Mehn! Vad är det de inte förstår? Är någon av mössorna i storlek till litet tvåårshuvud? I så fall kan du nog få sälja en till mig.

Anonym sa...

Det finns i flera storlekar så nån passar nog bra. De är ganska töjbara också. Fuktar man den lite så kan man dra ut den. Vilka färger passar till era ytterkläder?
//Klockarbarn

Botilda sa...

Sprallin har mest röda ytterkläder så här års. Har alla mössorna en liten knopp? Den är så fin!

Anonym sa...

Mer eller mindre. De flesta är i alla fall spetsiga upptill. En del har mera knopp än andra. Ska kolla över vilka som skulle passa storlek 2 år och i vilka färger de är.
/Klockis

Camilla sa...

Vad jag vet så kommer det en vinter nästa år oxå eller? Och det är snart jul och jag tror inte alla har handlat sina klappar klart. Så ta det lilla lungna.

Kramar Din x-hemlis

Anonym sa...

Camilla: Du har rätt men jag har inte plats att förvara allt i ett år framöver. Mitt syrum är redan överfullt med tyger och garn. Några fler marknader har jag inte inplanerade i år.
//klockarbarn

Camilla sa...

Det är synd. Kanske Blocket eller varför inte tradera och budera eller någon annan aktions sait. Hade jag haft mindre barn så hade du blivit av med 2 st mössor. men de är som du vet lite äldre och då funkar inte det som mor och far vill att de skall ha.