cookies

söndag 6 maj 2007

Nyfiken!

Nu är jag nyfiken på om det är nån som börjat sticka tunikan ännu. Hur går det? Vilka färger blir det? Jag tänkte börja på en tunika i stl 98, får se om jag kan lyckas med att hitta rätt storlek. Det är det som är det svåra, tycker jag. Denna tunikan ska få flera färger i ränderna. Ska leka lite i detta programmet för att testa lite färgvarianter. Återkommer om det senare. Vill inte avslöja för mycket när jag bara är i planerarstadiet.

6 kommentarer:

Ida sa...

Nej, tyvärr! Jag fick nämligen beslutsångest i garnbutiken. Visste inte om jag skulle välja grön + ljusgrön, grön + gul, gul + orange eller orange + röd... Det hela slutade med att jag köpte ett helt annat garn till en sjal. Nya tag i veckan och nu med en rabattkupong på 10%.

Carolina sa...

Blev nyfiken, finns tunikan någonstans att se?

Roligt program du hittat.

Carolina sa...

Nu har jag tittat runt lite också. Vilken fin och inspirerande blogg du har.

Kan jag länka till dig?

Klockarbarn sa...

Hej Carolina
Visst får du länka till mig!! Det är bara jätteroligt :-)

Tunikan finns att se under stickat. Jag har gjort tre stycken varav 2 i samma färger (röd/turkos) och en gul/orange. Vill man ha mönstret mailar man mig bara.

Botilda sa...

Jag har inte ens hunnit till garnaffären än... De har bara öppet mellan 17 och 19 på kvällarna och på helger - så det är lite knepigt att få till det. Men jag tror att det blir turkost och blått med orange som avvikande färg.

Anonym sa...

Botilda:
Ska bli kul att se vad det blir. Det låter som jättefina färger ihop. Det är så spännande - ingen kommer vara den andra lik...
/Klockarbarn