cookies

tisdag 22 maj 2007

Näääää det gick åt pepparnJAG KAN INTE.....f-n

Det gick på skit som min man skulle säga. Tog ett skräptyg försäkerhets skull och försökte mig på att sy en egen tunika men jag har ju inget att klippa efter. Klippte lite ändå men det blev för smalt över bröst och ärm. Halsringningen blev helt fel också. För bred så att bh-banden syns om man inte tar bort dem som jag gjort nu. Jag har rynkat lite på ärmen.
Jag får hålla mig till barnkläder - mycket lättare.
Nästan så jag inte vill lägga ut bild här men man ska väl visa sina hopplösa alster också.

6 kommentarer:

Botilda sa...

Men du, nu har du ju en prototyp att utgå ifrån. Lite förändringar och voilá så har du en egen tunika!

Ibland undrar jag hur allt hänger ihop. I går kväll försökte jag mig också på att sy en tunika till mig själv. Hoppas på att bli klar i kväll så jag kan lägga ut bilder av den och hoppas på att den blir bra.

Klockarbarn sa...

Du har en poäng där.
Men jag vet inte om jag orkar fortsätta. Jag är minsta motståndets drottning. Inget får strula för då tappar jag lusten. Nu har jag tappat lusten ett tag för tunikor till vuxna. Jag får se om jag återkommer till det projektet om ett tag. Spännande att se hur din blir.

Hanna sa...

Å, jag håller också på och försöker få till en tunika till mig själv! Än så länge går det sådär... Jag ammar och måste ha lite vidd över bysten, så jag försöker trixa ihop ett mönster som ska funka. Men jag tycker inte alls att din tunika såg så illa ut! Säger som botilda, nu har du ju något att utgå ifrån! :)

Anonym sa...

ohhh - den var inte vacker....

;)

/Teza

Liksom sa...

Instämmer med ovanstående! Nu har du ju något att utgå ifrån! Har du ingen blus eller skjorta (i bomull) som passar bra? Då får man ju måtten (typ över byst och för ärmar och sedan förlänger man och klipper ur halsringning som man vill ha den. Ett tips är ju att vika tunikan på mitten när man ritar ut halsringningen, så blir det oftast mer symetriskt. Annars kan man ju alltid göra en liten fuling...använd dig av öppet köp...Köp, rita av och lämna tillbaka! Inte helt ärligt kanske men varför inte?!

Anonym sa...

Liksom: Får väl spana in i garderoben men det ser mörkt ut...Har jättedåligt med kläder efter mina två täta graviditeter. Känns som jag har haft gravidkläder i flera år nu.
//Klockarbarn