cookies

måndag 7 maj 2007

Åh, härliga garn
Nu har jag bestämt mig. Jag hade Molos regnbågsfärgade body och byxor till lilltjejen som jag bara älskade. Tyvärr växte hon allt för snabbt ur setet och nu finns det inte att köpa längre (i alla fall inte som body och byxa). Nu ska stora tjejen få en Molo & katvig inspirerad tunika. Jag har valt "Avanti cotton" för att det är ett rent bomullsgarn och tvättbart i 60 grader. Det var det enda som hade något sånär starka färger. De andra garnerna som fanns var ännu blekare och trista. Mycket färg ska det vara!

4 kommentarer:

Botilda sa...

Å, jag älskar verkligen de där regnbågskläderna. Sprallinen har en body (som jag köpte för överpris på Tradera) och en tröja i ett par storlekar större. Din stora kommer att få en superfin tunika. Man blir verkligen på gott humör av de där färgerna!

Liksom sa...

Jag kan bara instämma med föregående skrivare! Man blir sååå glad av färger helt enkelt (även om man själv är rätt svart när man kikar i garderoben...;) ) Den kommer att bli hur fin som helst! Väntar på resultatet...

Malin sa...

Det finns regnbågsrandigt på lindex som påminner mycket om molo. Bara ett tips :) men det är roligare att göra själv...

Anonym sa...

Malin:
jag har sett att det finns ett set med regnbågsfärgad tröja och mörkblå byxa till. Det har jag köpt. Sen har jag sett deras pyjamas. Har de fler kläder än det? Här hos oss har de i och för sig inte hela Lindexsortimentet heller. Tack för tipset - ska ta en titt på torsdag då jag ensam ska åka och shoppa :-)
/Klockarbarn