cookies

fredag 13 april 2007

Sommarglassig tunika


Var så förväntansfull att jag inte kunde invänta inköp av andra knappar. Skulle gärna haft gula eller orange. Slaktade en gammal skjorta för att kunna sätta dit nåt som passade.
Provade på dottern och se vad fint det blev. Det kanske inte var hennes färger egentligen (den andra var bättre på henne) men vad gör det. Färgerna är ju fina trots allt. Denna blir utan virkade detaljer.

Samma garn som tidigare: Tilda fr. Svarta Fåret (50% akryl, 50% bomull).

Det blev lite restgarn över i vanlig ordning så en liten mössa blir det också. Måste bara räkna om mönstret så den blir lite bättre passform än sist.

Så var det det där med bilderna igen. Ja, ja ni ser i alla fall hur tunikan blev....

Svårt att få en liten 7 -månaders tjej, som är rädd för blixten, att se vettig ut på bild.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Gu va fin tröja, ja allt är så fint. Själv har jag aldrig riktigt fastnat för stickning men jag har massor av mönster som min mamma sparat från 60 och 70-tal så kanske det ska provas något i framtiden=) Kikar in på din sida titt som tätt för det är så fina kläder!

Elisabeth

Klockarbarn sa...

Åh, tack för det!
Jag har också sparat på mig lite 60- & 70-talsmönster genom inköp på secondhand. En del modeller är ju så fina från den tiden. Nu ska jag nog vila lite från stickning. Man kan få lite ont i nacken och axlar om man stickar för ihärdigt.

Gekko sa...

Jättehärliga färger! Du är så duktig du!