cookies

tisdag 3 april 2007

Liten mössaJag har för första gången (blev modig efter att ha gjort tunikor) skapat en egen mössa utan mönsterbeskrivning. Ja, egentligen kan man ju undra om det finns nåt som blir eget när allt redan verkar vara gjort förut av nån annan? Inget är nytt under solen...

Men jag har i alla fall hittat på under tiden jag stickade. Resultatet blev bra, sånär som på att den blev lite kort. Jag ska nog repa upp lite och sticka ytterligare några centimeter till innan jag påbörjar minskningarna för kullen. Annars blev den söt tycker jag. Tror även att den lilla toppen kan få bli röd i stället. Vi får se. Trådarna som ni ser hänga på bilden ska fästas men jag ska ju repa upp lite så det får vara.

Garn: Tilda, rester från tunikorna.
Strumpstickor: 3
Stl: ca 6 mån

3 kommentarer:

Florin sa...

Jätte söt! Varför kan inte jag sticka och virka?

Klockarbarn sa...

Mössor är ju annars ett lämpligt projekt att börja med om man inte är så van. Lättast att göra en modell som stickas på 2 stickor och sedan ska sys ihop mitt bak. Strumpstickor är lite knepigt att få till i början. Blir gärna lite ojämt.

Elisabeth sa...

gu va fina kläder du gör! Helt imponerad. Roligt att läsa om ditt barns språk och roliga kommentarer också, så himla gulligt=)

Elisabeth, rättvisa barn